Assassin's Creed Valhalla получава изненадващо DLC през 2022 г

Съдържание:

Assassin's Creed Valhalla получава изненадващо DLC през 2022 г
Assassin's Creed Valhalla получава изненадващо DLC през 2022 г
Anonim

По време на E3 2021 Ubisoft съобщи новината, че Assassin's Creed Valhalla получава пълна втора година с допълнително съдържание, включително изцяло ново разширение. Това е поразително, защото Assassin's Creed Origins и Odyssey бяха заседнали на една година допълнително съдържание и два DLC пакета.

Новото разширение също ще бъде много интересно. В DLC, наречено Dawn of the Ragnarok, играчите ще си възвърнат контрола над Один, който се оказа в тежко време. Асгард е атакуван от Йотнарите и Муспелите, по-известни като Ледените и Огнените гиганти, а синът на Один Балдр също е заловен. Один ще трябва да пътува до света на джуджетата на Сварталфхайм, за да спаси сина си и да победи своя враг.

В изцяло новия свят, за който Ubisoft твърди, че е със същия размер като Англия, Один може да вземе различни сили с Hugr-Rip и да ги използва срещу първоначалните им собственици. Например, ще можете да се трансформирате в гарван, да се телепортирате с лъка си и дори да възкресявате врагове, които да се бият за вас. Звучи като много интересно приключение, но все пак трябва да имаме търпение. Dawn of the Ragnarok ще бъде пуснат на пазара на 10 март 2022 г. и предлага приблизително 35 часа игра.

Безплатно съдържание за Assassin's Creed Valhalla

Новото разширение ще изисква или да извадите портфейла си, или да имате Season Pass, но не цялото съдържание, което Assassin's Creed Valhalla ще получи през Година 2, е платено. Всъщност играчите могат да се насладят на нови безплатни DLC още на 14 декември.

Ubisoft идва с Crossover Stories, където Ейвор и Касандра, главният герой от Assassin's Creed Odyssey, ще се срещнат на остров Скай в Шотландия. Това е началният сигнал за едно изцяло ново приключение, не само в Assassin's Creed Valhalla, но и в Odyssey. Наистина заглавието от 2018 г. получи и ново DLC.

Препоръчано: