Поддръжниците на Kickstarter за Shenmue 3 в Steam могат да получат парите си обратно

Съдържание:

Поддръжниците на Kickstarter за Shenmue 3 в Steam могат да получат парите си обратно
Поддръжниците на Kickstarter за Shenmue 3 в Steam могат да получат парите си обратно
Anonim

Shenmue 3 не се разви лесно. Играта беше обявена през 2015 г., четиринадесет години след пускането на предишната част. След това пускането на играта беше отложено няколко пъти. Неотдавнашното съобщение, че компютърната версия на играта първоначално ще бъде достъпна изключително чрез Epic, беше още една пречка за много фенове.

Въпреки че Shenmue 3 не е отменен в Steam, разработчикът Ys Net разбира феновете, които не искат да чакат играта да стане достъпна там. Налични са множество опции за тези, които желаят да получат играта в Steam. Една от тях е опция за връщане на пари.

Как иначе поддръжниците на Shenmue 3 Steam ще могат да получат играта?

Разбира се, поддръжниците, които искат компютърната версия, могат да изберат изтегляне чрез магазина на Epic Games. Също така ще бъде възможно да получите ключ за Steam, когато играта излезе на тази платформа, дори ако сте получили и версията на Epic. Освен това е възможно да преобразувате вашата заявка за версията за компютър в заявка за версията за PS4. Обратното също е възможно.

Променя ли се нещо за хората, които не подкрепят Kickstarter?

С изключение на това, че играта първоначално няма да бъде достъпна в Steam, нищо няма да се промени за тези, които не са Backer. Докато играта излезе, можете просто да избирате между компютърната версия чрез Epic Games или версията за PS4, или можете да изберете да изчакате издание на Steam.

Ако сте поддръжник на Kickstarter, струва си да следите страницата на играта в Kickstarter в близко бъдеще. Тази страница ще бъде актуализирана, когато можете да посочите коя версия искате да получите.

Shenmue 3 ще бъде пусната на 19 ноември 2019 г. за PC и PS4. Първоначално PC версията ще бъде достъпна изключително в Epic Games Store. Все още не е известно кога Shenmue 3 ще бъде пуснат в Steam.

Препоръчано: