FIFA 22 поръчайте предварително тук сега

Съдържание:

FIFA 22 поръчайте предварително тук сега
FIFA 22 поръчайте предварително тук сега
Anonim

Както всяка година, тази година EA идва с нова игра. Първите изображения на FIFA 22 току-що бяха показани, но заглавието вече ще бъде пуснато на 1 октомври. Така че трябва само да бъдем търпеливи, преди отново да вземем най-добрите футболисти в света под нашите бутони.

Ако нямате търпение за излизането на FIFA 22 и ако искате да имате играта у дома от първия ден, можете да поръчате предварително заглавието сега на bol.com. Холандският уеб магазин приема резервации от сега нататък. В допълнение към предварителната поръчка на FIFA 22, вие също ще получите артикул за играч на FUT Team of the Week, Kylian Mbappe за пет мача във FIFA Ultimate Team, FUT Ambassador Loan Player Pick и Homegrown Talent в режим на кариера.

FIFA 22 още по-реалистична

За най-новото издание на FIFA, EA отива една крачка напред, когато става въпрос за реализъм. Например вратарят е подобрен и ще реагира много по-интелигентно и ще стане по-надежден, когато става въпрос за спиране на удари. EA също така добавя нова физика за топката, правейки я по-реалистична от всякога преди да се търкаля по дигиталната трева.

За следващото поколение версии на FIFA 22, разработчикът идва с HyperMotion. Това ще гарантира, че движенията на играчите ще бъдат по-плавни и реалистични. Това се връзва добре с нова механика в играта, с която можете сами да решавате кога да използвате експлозивен спринт по време на атака или защита.

Препоръчано: