Поръчайте предварително Analogue pocket сега

Съдържание:

Поръчайте предварително Analogue pocket сега
Поръчайте предварително Analogue pocket сега
Anonim

Новината беше обявена в публикация в блог на уебсайта Analogue. Има забележителна промяна между първия и втория джоб, тези два струват значително повече. Цената е нараснала от $199 на $219. Това се дължи главно на недостига на материали, проблем, с който Sony също се бори. Поради недостига, всеки клиент може да закупи максимум два джоба.

За да сте сигурни, че всеки, който е поръчал Pocket, наистина ще получи такъв, всички са разделени на три групи. Първата група ще получи своя Pocket през първото тримесечие на 2022 г., втората през четвъртото тримесечие на 2022 г., а последната група за съжаление трябва да изчака до 2023 г. Механиката зад разделянето на групите е проста: първи дошъл, първи обслужен.

Кога ще бъде продаден Pocket?

Analog Pocket е нещо като Game Boy от следващо поколение. Дизайнът изглежда като Game Boy, но хардуерът е много по-добър. На него могат да се играят три различни поколения игри и може да се зарежда чрез обикновена USB-C връзка. Устройството вече беше обявено през 2019 г. Не е обявена дата през 2019 г., когато устройството ще дойде в Европа. Сега Game Boy е достъпен поне за тези, които са бързи.

Препоръчано: