Нова наличност на PS5, забелязана в bol.com

Съдържание:

Нова наличност на PS5, забелязана в bol.com
Нова наличност на PS5, забелязана в bol.com
Anonim

Обикновено bol.com пуска PS5 в сряда и много потребители бяха изненадани тази сутрин да видят, че bol.com за кратко разполага с нови запаси на живо. Уеб страницата в момента показва, че цялата наличност е разпродадена. Това означава, че новата наличност, която беше забелязана миналия уикенд, изглежда е напълно разпродадена.

Потребителят на Tweakers DeathNL вече съобщи за нови наличности на PS5 в bol.com В склад на гиганта потребителят беше видял голям товар от палети с всички конзоли PS5 върху тях. Той направи снимка и я сподели във форума на Tweakers.

Несигурност около новите запаси на PS5

Предполагаше се, че новата версия на PS5 ще се състои в сряда. Това е денят, в който bol.com обикновено предоставя своите нови запаси от PlayStation 5 на потребителите. Между 7.30 и 8.00 често е хит, но този път bol.com изненадва, като разтоварва сладника ден по-рано. Остава да разберем дали ще се появят още наличности по-късно тази седмица.

Ако искате да бъдете добре информирани за актуализации относно наличността на PlayStation 5, е добра идея да посетите тази страница. Там ще ви държим в течение с последните новини относно наличността на PlayStation 5. Ако има нов спад, ще ви информираме веднага там и можете да се възползвате веднага. Също така сме изброили най-добрите PS5 игри за вас.

Препоръчано: