Представени функции на Laytons Mystery Journey Switch [играна на gamescom]

Съдържание:

Представени функции на Laytons Mystery Journey Switch [играна на gamescom]
Представени функции на Laytons Mystery Journey Switch [играна на gamescom]
Anonim

5. Позната история

Катриел и конспирацията на милионерите вече има добре позната история. Играта е преиздание на 3DS версията от 2017 г. и следва същата история като оригинала. В това детективско приключение самият професор Лейтън е изчезнал и затова дъщеря му Катриел трябва да отиде да го намери. Катриел е наследила своята изобретателност от баща си и може да следи като най-добрата.

Мистерията около баща й е само пикантна, защото почти няма доказателства за намиране. За щастие Катриел не е сама в този пъзел. Нейният приятел и помощник Монти Пейнфул и говорещото куче Шерл й помагат в тази мисия. За детективите сред нас, които вече познават играта, има много новини за намиране в тази версия на Switch, защото Nintendo е напълнила играта с новости.

4. Нови пъзели

Оригиналната версия на тази игра Layton излезе за Nintendo 3DS. Тази игра вече имаше планини от пъзели, но 40 пъзела бяха добавени специално за версията Switch. Трябва да продължите това за няколко часа по-дълго в по-разширената версия, отколкото 3DS версията вече го направи. Не случайно се нарича Deluxe Edition на играта.

Започнахме с гатанка и пъзел, където трябва да съберете тъжните животни с техните родители. Това се прави в играта чрез предвиждане на броя действия, необходими, за да накарат животните да следват маршрут. Всеки път такъв пъзел ви дава точки веднага щом пъзелът бъде решен. Правите ли грешка, докато озадачавате? След това максималният ви резултат намалява леко, както беше в оригиналната версия. Предоставя забавни и разнообразни пъзели в детективската игра.

3. Цялото съдържание за изтегляне е незабавно достъпно

3DS версията на Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires Conspiracy получи няколко пакета със съдържание при пускането, които отключиха пъзели и някои пакети за вашите герои. Тези пакети със съдържание са стандартни в изданието Deluxe, което идва за Switch сега. Така че получавате пълната игра, плюс допълнителни пъзели и цялото съдържание, което е пуснато за версията 3DS веднага с покупката. В допълнение, това приключение на Лейтън също се продава на добра цена, защото ви струва само 40 евро.

2. Нови тоалети

В допълнение към новите пъзели и съдържание за изтегляне, които получавате с покупката, Switch версията на приключението на Katrielle също ще има редица нови пакети. Общо са добавени не по-малко от 50 пакета за различните герои в играта. Не ги получавате точно в началото, защото ще трябва да ги отключите.

Докато напредвате през Katrielle and the Millionaires Conspiracy, разрешаването на мистерията и играенето на мини-игри ще отключват нови пакети всеки път. По този начин играта остава интересна и героите винаги се чувстват свежи.

1. Подобрена графика и по-добро оформление

Ако възнамерявате да прехвърлите 3DS игра на по-голям екран, това е стъпка, която трябва да направите. Разделителната способност на приключението на Katrielle е увеличена и графиките, които са предимно ръчно рисувани, са преоцветени, за да изглежда всичко възможно най-гладка. Вече всичко може да се възпроизвежда изцяло в HD.

В допълнение, сега всичко може да се види на един екран, където първо трябваше да преминете през различни екрани, за да можете да преминете през всички улики и друга информация. Освен това не е нужно да го правите с двата по-малки екрана на вашето устройство, защото можете да виждате всичко ясно на по-големия екран на Switch.

Функциите на Layton's Mystery Journey Switch осигуряват свежа мистерия

Katrielle ви води на Nintendo Switch от 8 ноември. След това играта попада на рафтовете. Новите пъзели, тоалети и други нови елементи ще накарат играта да се почувства като свежа нова пъзел игра. Любопитни сме какви изненади ще срещне Катриел!

Препоръчано: