GTA 5 сбъдва мечтите за ремастер на San Andreas

Съдържание:

GTA 5 сбъдва мечтите за ремастер на San Andreas
GTA 5 сбъдва мечтите за ремастер на San Andreas
Anonim

Когато става въпрос за популярността на GTA игрите, San Andreas несъмнено е едно от заглавията, които ще бъдат на върха на списъка. Приключението на CJ носи щастливи спомени на много играчи, така че не е изненадващо, че феновете молят Rockstar за ремастър от години.

Под мотото „ако наистина искаш нещо, трябва да го направиш сам“, само модерите започнаха. С инструментите на GTA 5 много е възможно. Това е видно от трейлъра по-долу, който фен е направил на „GTA: San Andreas: Definitive Edition“. Това включва кадри, заснети от GTA 5 и модификации за трансформиране на играта в подобрена версия на San Andreas.

Кога идва нова GTA?

В допълнение към ремастъра на GTA: San Andreas, много играчи очакват с нетърпение чисто нова част от франчайза. GTA 6 просто все още не е обявена от Rockstar. GTA 5 наистина получава нова част за PlayStation 5. Разработчикът също не е готов с GTA Online за момента. Феновете просто не трябва да се притесняват, че никога няма да има нова част за един играч, защото разработчикът наскоро посочи, че все още ще прави игри за един играч.

Препоръчано: