Публикуването на Call of Duty Mobile е началото на октомври

Съдържание:

Публикуването на Call of Duty Mobile е началото на октомври
Публикуването на Call of Duty Mobile е началото на октомври

Видео: Публикуването на Call of Duty Mobile е началото на октомври

Видео: Публикуването на Call of Duty Mobile е началото на октомври
Видео: КОНТАКТЫ в телефоне Сергея Матвиенко: Арсений Попов, Дима Позов, Андрей Бебуришвили, Павел Воля - YouTube 2023, Декември
Anonim

Call of Duty Mobile, разработена от Timi Studio на Tencent, ще бъде пусната на 1 октомври, съобщи Activision в своя Twitter акаунт. Играта беше представена по-рано тази година и е напълно безплатна за изтегляне на Android и iOS. Играта ще включва елементи и препратки към предишни заглавия на Call of Duty, включително поредицата Modern Warfare и Black Ops.

Играта ще може да се играе в два различни режима при стартирането, а именно режим за мултиплейър и режим Battle Royale. Двата режима са, както бихте очаквали, базирани на режими от предишни заглавия на Call of Duty. Например Team Deathmatch присъства в мултиплейъра и режимът Battle Royale говори сам за себе си. Стотици играчи се състезават, докато остане един играч.

Дата на пускане на Call of Duty Mobile малко преди рестартирането на Modern Warfare

Мобилното издание на Call of Duty идва няколко седмици преди излизането на големия брат Call of Duty: Modern Warfare. Последният е рестарт на едни от най-обичаните субтитри на дългогодишната поредица. В това играчите отново ще тръгнат с капитан Прайс, но в история, която е напълно отделна от оригиналната трилогия. Всъщност капитан Прайс няма да си спомни нищо от по-ранните части, тъй като това заглавие се развива в алтернативна вселена по този въпрос.

Call of Duty Mobile ще бъде наличен на 1 октомври за Android и iOS. Call of Duty: Modern Warfare ще бъде наличен на 25 октомври за PlayStation 4, Xbox One и PC.

Препоръчано: