Три страхотни и популярни игри за вашия смартфон

Съдържание:

Три страхотни и популярни игри за вашия смартфон
Три страхотни и популярни игри за вашия смартфон

Видео: Три страхотни и популярни игри за вашия смартфон

Видео: Три страхотни и популярни игри за вашия смартфон
Видео: ЛЮБЭ - Давай за... - YouTube 2023, Декември
Anonim

Трите популярни игри за вашия смартфон

Първата тройка на най-популярните игри за смартфон винаги е повод за обсъждане. В крайна сметка вкусовете са различни. Това, което един човек намира за много готино, е убийствено скучно за друг. Така че за тези топ три не гледаме вида на играта, а популярността. Накратко, броят на изтеглянията или потребителите. По този начин първите три изглеждат така:

  1. Call of Duty: mobile
  2. Genshin Impact
  3. GRID Motorsport

Между другото, имайте предвид, че можете наистина да се насладите на игрите по-долу само ако имате достатъчно честотна лента. Обикновено можете да направите това с предплатен пакет, но с абонамент само за SIM често имате висока скорост на добра цена.

Image
Image

Call of Duty: Mobile

Android: Изтегляне

iOS: Изтегляне

Цена:Безплатно

Познавате Call of Duty от известно време, но версията за смартфона е все още доста млада. Това само по себе си може да се обясни с факта, че е трудно да се пусне успешна мултиплейър игра в мобилна версия, без да се разрушат очакванията. Трябва да отдадем заслуженото на разработчиците, в крайна сметка те свършиха страхотна работа, трансформирайки Call of Duty в мобилна игра по достоен начин.

Популярен благодарение на Fortnite

Честно казано, трябва да признаем, че Call of Duty може би нямаше да е толкова популярен, ако Fortnite все още беше достъпен. Това не означава, че е лесна задача да направите игра популярна на платформата Android или за iOS. В крайна сметка има значителна конкуренция. Фактът, че беше успешен, е благодарение на TiMi Studios. Call of Duty е чудесен за игра на вашия смартфон, като същевременно не ви липсва познатият контролер. Това е, ако имате добър смартфон с достатъчно памет и бърз сензорен екран.

Разпознаваеми режими

Call of Duty: Mobile има същата поредица от битки като версията, която може би познавате от конзолите и компютъра; същите задоволителни хедшоти и тръпка. Освен това има някои разпознаваеми режими, включително отборен смъртен мач, доминация и игра с оръжие, където се опитвате да бъдете първият играч, постигнал едно убийство на оръжие. Игрите са сравнително кратки и обикновено продължават няколко минути поради стегнатия сюжет. Това само по себе си не е грешно, в крайна сметка е разработено за смартфона.

Image
Image

Genshin Impact

Android: Изтегляне

iOS: Изтегляне

Цена:Безплатно

Добре дошли в красивия фантастичен свят на Тейват. С Genshin Impact ще откриете нов свят, пълен с приключения и мистерия. Като пътешественик от друг свят, трябва да намерите своя изгубен брат и сестра и да разгадаете многото тайни на Тейват. Заедно с Paimon, добросърдечен водач, ще се впуснете в мисия през красиви гори, оживени градове и коварни подземия. И докато ще срещнете безмилостни герои и сложни дилеми по време на вашето пътуване, можете да разчитате на безброй съюзници, които да се присъединят. Накратко, можете да го направите толкова лесно или трудно, колкото искате.

Основни характеристики:

Изследвайте Teyvat както желаете: летете над открития свят, плувайте в огромно море, изкачвайте планини и се отклонявайте от утъпканите пътеки. Независимо дали решите да следвате сюжета или просто да се насладите на красивата околност, Teyvat може да бъде изследван по ваш собствен начин. Teyvat е игра с опция за мултиплейър. Страхотно, защото можете просто да добавите четирима приятели към вашата група. Изберете кой да се бие до вас и изградете своя отбор, както сметнете за добре.

Има повече от 30 героя, които можете да срещнете и вашият екип може да ви предостави различни умения, личности и бойни стилове. Например, ще изберете ли Жан, действащият Велик магистър на рицарите? Или Лиза, вещица, която използва суровата сила на светкавицата? За да стане още по-интересно, можете да избирате от следните елементи: Pyro, Hydro, Electro, Anemo, Dendro, Cryo и Geo. Позволява ви да решавате пъзели и да отприщвате мощни атаки.

GRID Motorsport

Android: изтегляне

iOS: изтегляне

Цена: 10,99 евро

Някои игри отнемат много време, за да станат наистина успешни, но GRID Autosport не е. Можете да очаквате това, което е обещано от тази игра: вълнение и усещане. Значи сте в последната обиколка, натискате газта и се блъскате в автомобилите, които се движат до вас. Всеки се състезава кой пръв ще пресече финалната линия. Разбира се, това не винаги работи, трябва да остане вълнуващо, но ако успеете, тогава се чувствате превъзходни.

Наследникът на GRID 2

GRID Autosport беше пуснат през 2014 г. за PC, PlayStation 3 и Xbox 360. Това беше опитът на разработчика Codemaster да върне автентичното състезателно изживяване, изгубено в неговия предшественик GRID 2. Codemaster искаше да се съсредоточи върху старите неща, които геймърите обичаха в състезанията игри като реалистични модели на шофиране и различни коли. И тя определено успя. GRID Autosport предлага игрово изживяване, подобно на конзолата, на смартфона, със зашеметяваща графика. Най-добрата изненада е цената. Само за 10,99 евро можете да се отдадете напълно.

Памет

Може да отнеме известно време да свикнете да играете това на малък екран, но GRID Autosport е безумно красива игра. За мобилно приложение това е доста тежко приложение, с препоръчително вътрешно хранилище от 6 GB, консултирайте се с shollandsnieuwe, за да имате най-доброто налично устройство. Android изисква минимум 4 GB свободно пространство, докато потребителите на iPhone и iPad могат да управляват с 3,9 GB, точно както iOS 12.1 или по-нова версия. Играта може да се играе на iPhone 6S и iPad Pro 2017 и по-нови.

Препоръчано: