„Half-Life: Alyx идва в PlayStation VR 2“

Съдържание:

„Half-Life: Alyx идва в PlayStation VR 2“
„Half-Life: Alyx идва в PlayStation VR 2“
Anonim

Според журналиста от XboxEra Ник Бейкър, Half-Life: Alyx идва в PlayStation VR 2. Той направи съобщението в отговор на туит от Benji-Sales. Според Бейкър Sony и Valve са сключили споразумение за пускане на играта на PS VR 2.

Въпреки че Ник Бейкър вече се е доказал като добър източник на информация, бъдещите собственици на PSVR 2, разбира се, трябва да приемат тази публикация със зърно сол. Half-Life: Alyx беше пуснат изключително за компютър в началото на 2020 г. и поддържа всички очила, съвместими със Steam VR, като Oculus Quest, Valve Index и Oculus Rift. Оттогава нищо не е казано официално относно плановете за пускане на играта на други VR платформи.

Half-Life: Alyx се развива между събитията на Half-Life и half-Life 2. Играчите контролират Alyx Vance, която, заедно с баща си Eli, е на мисия да получи супероръжие от извънземната Комбина. Подобно на предишните игри Half-Life, тази игра има битки, пъзели, изследване и елементи на сървайвъл хорър.

PlayStation VR 2 официално разкрита

PlayStation VR 2 беше обявена на презентацията на Sony на CES 2022, заедно с контролерите PlayStation VR 2 Sense. Тези контролери поемат няколко функции от контролера DualSense на PlayStation 5. В допълнение, играта Horizon Forbidden West също е обявена за PSVR2. Създадена специално за новия VR хардуер на PlayStation, играта е проектирана да прекрачи границите на технологията и хардуера.

Препоръчано: