„Call of Duty Warzone 2 идва през 2023 г.“

Съдържание:

„Call of Duty Warzone 2 идва през 2023 г.“
„Call of Duty Warzone 2 идва през 2023 г.“
Anonim

Call of Duty: Warzone 2 се очаква да излезе през 2023 г. Известният лийкър Том Хендерсън каза това, след като се твърдеше, че "поне" три игри Call of Duty ще бъдат пуснати на PlayStation след придобиването на Activision Blizzard от Microsoft. Освен това играта ще бъде достъпна само за PlayStation 5, Xbox Series X/S и PC.

Хендерсън сподели в своя туит, че следващите три игри Call of Duty се подреждат за стартиране и така ще включват Call of Duty: Modern Warfare 2 за 2022 г., все още неназован CoD от Treyarch, който трябва да бъде пуснат през следващата година и Call of Duty: Warzone 2, който трябва да излезе през 2023 г.

В друг туит Хендерсън изяснява някои ключови въпроси, върху които общността на Call of Duty размишлява. Той каза, че Warzone 2 няма да има нищо общо с оригиналната безплатна игра и ще стартира само на конзоли и компютри от текущо поколение.

Call of Duty Warzone 2 може да е последната за PlayStation

Въпреки че това все още не е потвърдено от Activision Blizzard, можем да приемем новината със зърно сол. Възможно е Warzone 2 да е последната игра на Call of Duty за PlayStation конзола. И дори ако играта дойде в PlayStation, остава неясно колко дълго игрите ще поддържат актуализации на PlayStation.

Препоръчано: