Струва ли си The Time Traveler's Wife на HBO Max?

Съдържание:

Струва ли си The Time Traveler's Wife на HBO Max?
Струва ли си The Time Traveler's Wife на HBO Max?
Anonim

Съпругата на пътешественика във времето е оригинален сериал на HBO Max, който току-що завърши първия си сезон. Сериалът е за мъж на име Хенри (Тео Джеймс). Той има недъг, който го кара да се телепортира от нищото (гол) в друго време. След като се разхожда известно време през това време, той се връща в собственото си време в произволен момент. Това често води до опасни, но и интересни ситуации.

Най-голямото усложнение, създадено от това увреждане, е връзката със съпругата на Хенри, Клеър. Клеър се играе от Роуз Леси, която може би познавате от друг HBO Max Original: Игра на тронове. Клеър среща Хенри за първи път, когато е на седем години. Това просто не е Хенри от нейното време, Хенри, когото среща, вече е на трийсет. Този Хенри вече знае, че Клеър ще бъде негова съпруга. По време на детството на Клеър тя среща Хенри още няколко пъти, само веднъж той е в началото на тридесетте и друг път на четиридесетте. Клеър се влюбва в Хенри и на 20e най-накрая среща Хенри на своето време, той просто няма представа коя е тя. И все пак е сигурно, че Клеър и Хенри ще се оженят и няма отклонение от това.

Недостатъкът на Хенри при пътуване във времето също не е непременно това, което е в центъра на този HBO Max Original. Сериалът не случайно се казва „Жената на пътешественика във времето“. Става въпрос главно за усложненията, които възникват между Хенри и Клеър поради пътуването във времето. Разбира се, има епизоди, които навлизат малко по-дълбоко в увреждането и това също прави историята интересна. Тази история е главно за съпругата на пътника във времето.

Съпругата на пътника във времето е по HBO Max

Всичките шест епизода на Съпругата на пътешественика във времето са налични в услугата за стрийминг на HBO Max. Последният епизод излезе наскоро. Първият сезон на „Жената на пътешественика във времето“има отворен край и много въпроси остават без отговор. Така че изглежда, че се обмисля втори сезон. HBO просто все още не е обявил официално нищо за това.

Популярна тема