Новият филм за Елвис скоро в HBO Max

Съдържание:

Новият филм за Елвис скоро в HBO Max
Новият филм за Елвис скоро в HBO Max
Anonim

Ако сте пропуснали филм в киното или сте нямали пари за билет за кино, е трябвало да чакате дълго време, преди да можете да купите или наемете филма на VHS или DVD. Това често бързо минаваше доста месеци. Това просто не е така в наши дни.

Ако нямате търпение да видите филма Елвис, но ако нямате пари или желание да пътувате до киното, скоро ще можете да гледате филма от собствения си диван. Warner Bros. не е обявила официално кога Елвис ще се появи в HBO Max, но издателят вече даде обещание за новите й филми.

Warner Bros. позволява филмите да се показват в кината през първите 45 дни, преди въпросният филм да бъде пуснат на HBO Max. Ако филмовото студио използва същия метод за филма за Елвис Пресли, биографичният филм ще бъде пуснат в стрийминг услугата на 7 август. Така че имайте малко търпение.

Предишни големи блокбъстъри на HBO Max

Warner Bros. не се страхува да внесе големи продукции в услугата за стрийминг. В Съединените щати Dune дори се появи по HBO Max едновременно с кината. Въпреки това научно-фантастичният филм на Дени Вилньов се оказва толкова успешен, че Warner Bros. даде зелена светлина за втора част.

От пускането на HBO Max в Холандия, видяхме и други блокбастъри да се появяват в услугата, като Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор в края на май.

Популярна тема