Плюсовете и минусите на HBO Max - повече фрагментация или разумно допълнение?

Съдържание:

Плюсовете и минусите на HBO Max - повече фрагментация или разумно допълнение?
Плюсовете и минусите на HBO Max - повече фрагментация или разумно допълнение?
Anonim

Предимство: Кино филми към вашия телевизор със светкавична скорост

HBO Max е услуга за стрийминг, която е пълна със съдържание и офертата нараства доста бързо. Това е не само защото редовно се добавя по-старо съдържание, но и защото HBO прави новите филми достъпни за стрийминг много бързо след пускането им на голям екран. Театралните филми се появяват на HBO Max приблизително 45 дни след премиерата.

Fantastic Beasts: Secrets of Dumbledore с Mads Mikkelsen, The Batman с Robert Pattinson и Dune с Timothée Chalamet и Zendaya са в услугата за стрийминг от известно време. Скоро (от 3 юли 2022 г.) можете да се насладите и на Operation Mincemeat, а не много по-късно и на филма за Елвис. И двата филма в момента са в кината, но скоро ще се появят във вашата всекидневна!

Image
Image

Недостатък: Няма пробен период, но има опция за отстъпка

„Недостатък“на HBO Max е, че услугата не включва пробен период. Ако сключите абонамент, вие плащате цялата сума от първия момент и следователно сте член на клуба поне 1 месец. За да поставим това в перспектива: основните конкуренти Netflix и Disney Plus също не предлагат пробен период, но Amazon Prime Video го прави, например.

Абонаментът за HBO Max ви струва най-малко 5,99 евро на месец, след което имате основния абонамент. За стандартния абонамент плащате 7,99 евро на месец. С основния абонамент можете да гледате в максимум 720p, докато срещу две евро повече можете да гледате максимум 4K, да имате повече изтегляния и да гледате на повече устройства едновременно.

Временните сделки за напълно нови членове (с изключение на периода по време на пускането) все още не са преминали месечния абонамент, но можете да поискате отстъпка от повече от 30 процента, ако незабавно станете член за една година.

Image
Image

Предимство: Огромна и много силна оферта

За тези пари в замяна получавате много удоволствие от гледането. HBO не е малък играч в света на стрийминг услугите. HBO попада под WarnerMedia, което означава, че можете да очаквате съдържание от всички компании, които попадат в него. Можете да се насладите на „скорошни“сериали като Westworld, Game of Thrones, His Dark Materials и We Own This City, но можете също да предавате поточно по-класически хитове като Friends и The Wire.

Що се отнася до филмите, от една страна имате кината, които идват в хола ви много бързо, но и тук можете да се насладите на планини от друго съдържание. Помислете за по-стари блокбастъри, като цялата поредица за Хари Потър, трилогията „Властелинът на пръстените“, всички части на „Матрицата“и др. Удоволствието от гледането не се ограничава само до Холивуд. Можете да се насладите на документални филми като Navalny и I Am Bolt, а HBO Max предлага набор от анимации от Adult Swim (Рик и Морти) и Cartoon Network (Adventure Time).

Image
Image

Недостатък: холандското и европейското съдържание изостава малко

В HBO Max има място и за съдържание от нашата страна и от нашия собствен континент. Всичко това се намира под заглавието за Европа в приложението. За съжаление предлагането в тази област все още е малко по-назад. Що се отнася до холандските продукции, към момента на писане можете да започнете с малко над 60 филма, включително Costa! А „Мъжки сърца“и общо европейските продукции са малко над 70.

Разбира се, това все още е повече от достатъчно и предлагането само нараства в тази област. Освен това останалата част от офертата напълно компенсира тази липса. Не на последно място, HBO Max вече посочи, че все още работи върху холандската и европейската оферта, така че ще се подобрява само в бъдеще.

Image
Image

Предимство: Оригинали, на които да се насладите

Подобно на Netflix и Amazon, HBO Max има своя собствена гама от оригинали. Това съдържание е изключително за услугата и в много отношения смазва предложенията на Amazon и Netflix по отношение на качеството. HBO влага много време и усилия в своите оригинали и това се вижда. Самият Wire е добър пример за това. Ако погледнете списъците с най-добрите сериали на всички времена, The Wire винаги се завръща. Духовният наследник на The Wire, We Own This City, също е празник за очите, а какво да кажем за Westworld и Peacemaker?

Също така изглежда, че скоро няма да има промяна в тази снимка. Играта на тронове, спин-оф Къщата на дракона, е на път да излезе. Веднага след като този сериал се излъчи през август, HBO Max е почти гарантирано да има нов успех, който ще се конкурира със сериали като сериала на Amazon "Властелинът на пръстените".

Недостатъците на HBO Max всъщност не надвишават многото предимства, които предлага услугата. Имате ли вече HBO Max или планирате да го вземете? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема