Струва ли си да гледате Супермен и Лоис на HBO Max?

Съдържание:

Струва ли си да гледате Супермен и Лоис на HBO Max?
Струва ли си да гледате Супермен и Лоис на HBO Max?
Anonim

Често сме виждали Супермен на филмовия екран и в различни сериали. Но Супермен и Лоис е нещо различно от това, което сме виждали от този герой преди. В тази серия за популярния герой, историята се фокусира по-малко върху Супермен и как той спасява положението. Супермен и Лоис е повече за човешката страна на Кларк Кент и съпругата му Лоис Лейн. Освен това Кларк и Лоис имат двама сина тийнейджъри от началото на сериала: Джонатан и Джордан. Тези герои също имат интересни сюжетни линии в сериала и това разбира се не е изненадващо, иначе нямаше да са деца на Супермен.

Освен че сериалът е повече за семейството на Супермен и човешката страна на героя, средата, в която се развива действието на сериала, също е различна. В Супермен и Лоис семейство Кент не живее в Метрополис, където обикновено се случват приключенията на възрастния Супермен, а в Смолвил. Смолвил е селото, в което Кларк е израснал. В Супермен и Лоис той се връща със семейството си, за да живее по-спокоен живот. Нещата просто не вървят така, както се надяваха Кларк и Лоис.

Супермен и Лоис е по HBO Max

Супермен и Лоис се развива в същата вселена като Arrow, The Flash и Supergirl. Все пак поредицата се отличава от останалите с изключение на няколко препратки. Другите сериали са направени от CW, но те си партнират с HBO Max за Супермен и Лоис. Поради бюджета на HBO, качеството също е по-високо в сравнение с другите предавания на „Arrowverse“.

Финалът на втори сезон излезе тази седмица, така че и двата сезона могат да се предават изцяло по HBO Max.

Популярна тема