‘Също тези филми на DC, бракувани от Warner Bros. Откриване

Съдържание:

‘Също тези филми на DC, бракувани от Warner Bros. Откриване
‘Също тези филми на DC, бракувани от Warner Bros. Откриване
Anonim

Warner Bros. В момента Discovery работи върху план за следващите десет години филми на DC. Но не всеки е доволен от това вътрешно. Шефът на DC Films Уолтър Хамада, например, се казва, че е недоволен от новата стратегия на DC и се казва, че почти е подал оставка, когато Batgirl беше отложена.

Това може да има отчасти общо с факта, че Хамада вече има план за филми на DC за години напред. Неговият план послужи да замени плана на Зак Снайдер за DCEU, който беше отменен след катастрофалния прием на Лигата на справедливостта. Ключова част от плана на Хамада би бил филм за кризата на безкрайните земи.

В комиксите на DC сюжетната линия на Кризата на безкрайните земи в крайна сметка води до пълно рестартиране на непрекъснатостта на DC. Водейки до това, имаше планове за филми на DCEU за Supergirl, Green Lantern Corps и черен Супермен. Развитието на тези филми сега изглежда е в застой: например нито един от проектите няма режисьор.

Какъв е планът за Warner Bros. DCEU? Откритие?

Въпреки че в момента се работи по нов план, все още не е ясно какъв ще бъде той. Очевидно има много проекти, в които Warner Bros. Дискавъри не иска да премине през това. В същото време проектите на Джеймс Гън за DC и продължението на Joker са в безопасност. Не е известно дали те ще станат част от новия план на DCEU.

Популярна тема