Филмът за Рик и Морти „ще се случи“

Съдържание:

Филмът за Рик и Морти „ще се случи“
Филмът за Рик и Морти „ще се случи“
Anonim

Ако вярваме на продуцента на Рик и Морти Скот Мардър, не сме много далеч от филм за Рик и Морти. Така изглежда, че в близко бъдеще ще можем да се насладим на приключенията на Морти и неговия дядо Рик в киното. Не е съвсем ясно как точно ще бъде проектиран филмът, но продуцентът Мардър посочва, че филмът трябва да е доста епичен, ако иска да се класира на сребърен екран.

Мардър също така казва, че продуцирането на епизод от хитовата поредица вече се чувства като продуциране на малък филм, така че той е много любопитен да види какво може да направи целият сценаристичен екип в пълен филм за Рик и Морти. Спенсър Грамър, гласът на Съмър в сериала, също изглежда съгласен с Мардър. Според нея филмът също трябва да прекрачва граници и това е напълно възможно, като се използва и 4D технология.

Филмът Рик и Морти отваря врати за промоции

Това, което може да очаквате с нетърпение с евентуален филм за Рик и Морти, е, че отново ще има редица промоции. Например, помислете си за соса Szechuan, който се предлагаше в McDonald's в Съединените щати за известно време, за да рекламира новия сезон на сериала. Тъй като новият сезон на хитовата поредица е точно зад ъгъла, може би е време да направим съобщение за филм за Рик и Морти, дотогава ще трябва да се справим с новата кожа на Рик във Fortnite.

Популярна тема