HBO Max идва с нов вторичен сериал за Батман

Съдържание:

HBO Max идва с нов вторичен сериал за Батман
HBO Max идва с нов вторичен сериал за Батман
Anonim

С новия филм за Батман в кината можем отново да се насладим на Готъм и неговите жители, включително многото врагове на любимия супердетектив. Батман е никой без враговете си и нека случайно виждаме някой от тези врагове по-често.

Спин-оф с пингвина

Имаше слухове и преди, че Пингвинът, известен като един от злодеите, които ще се изправят срещу Батман през годините, ще получи своя собствена серия. Слухът най-накрая се потвърди, тъй като HBO Max официално обяви спин-оф сериал за Пингвина.

Колин Фарел, който поема ролята на Пингвина в новия филм за Батман, е в новините заради странната си трансформация. Не само, че членовете на собствения му актьорски състав не го разпознаха, след като се промени на Пингвина, местното кафене не беше изненадано, когато той отиде да вземе кафе в новата си кожа.

Можем да очакваме и Колин Фарел като Пингвина в новия сериал на HBO Max. Мат Рийвс, режисьорът на новия филм за Батман, също ще работи върху новия спин-оф и е много доволен от новия си герой като Пингвина. „Колин скочи от екрана като Пингвина в Батман, да имаш шанса да съживиш още повече такъв герой в HBO Max е истинско удоволствие“, каза режисьорът в изявление.

Вземете своя Batman Funko от The Batman в Nedgame сега

Пингвинът е доста сложен персонаж, за който все още не знаем всичко. Разбира се, злодеят е имал много поддържащи роли в комикси, филми, а злодеят дори се появи в сериала Gotham. Все пак е интересно, че получаваме по-задълбочен поглед върху човека зад добре познатия злодей.

Популярна тема