HBO Max и discovery+ са обединени в една услуга за стрийминг

Съдържание:

HBO Max и discovery+ са обединени в една услуга за стрийминг
HBO Max и discovery+ са обединени в една услуга за стрийминг
Anonim

Освен самите компании, техните стрийминг услуги също ще бъдат обединени в една стрийминг услуга в бъдеще. Ако се абонирате само за една от двете услуги, получавате голяма библиотека. Например съдържание от Warner Bros. Entertainment, HBO Max Originals, Cartoon Network, Discovery Channel, Eurosport, TLC и Animal Planet под един покрив.

  • Поръчайте нов телевизор с отстъпка сега, за да предавате HBO Max и Discovery+!

Кога ще стане сливането все още не е известно, но се очаква сливането да приключи в рамките на няколко месеца. Новата медийна компания също планира да предложи междинно решение, например под формата на пакет от абонаменти за двете стрийминг услуги, който е по-евтин от два отделни абонамента. Повече информация за това ще бъде публикувана в близко бъдеще.

Какво ще струва новата услуга за стрийминг?

Все още не е известно дали сливането ще се отрази и на цените на съществуващите стрийминг услуги. HBO Max убеди много холандци да се абонират, като предложи отстъпка за цял живот. По времето, когато тази оферта беше представена, вече беше известно, че WarnerMedia и Discovery ще се слеят, така че изглежда, че тази отстъпка ще остане в сила.

Все още ли не сте сигурни дали абонаментът за HBO Max е нещо за вас? Прочетете нашия преглед сега.

Популярна тема