HBO Max стартира със странна сделка в Холандия

Съдържание:

HBO Max стартира със странна сделка в Холандия
HBO Max стартира със странна сделка в Холандия
Anonim

HBO Max започва да се подготвя за премиерата в Холандия на 8 март. След предварително обяснение на датата на стартиране и съдържанието, HBO сега идва с цената за абонамента. Тази цена е особено агресивна: HBO Max се предлага в две форми на абонамент: основен и стандартен. Основният план ще струва 5,99 евро, докато стандартният план струва 7,99 евро. Не спира дотук: ако се абонираш през март, ще получиш огромните 50 процента отстъпка завинаги! Само ако анулирате абонамента си, вече нямате право на отстъпката.

Тези цени са много конкурентни и дори по-ниски от това, което се очакваше преди и се използваше и в други страни в Европа. Следователно конкуренцията на холандския стрийминг пазар е ожесточена със съществуващи доставчици като Netflix, Disney+, Amazon Prime и нови участници, включително Viaplay. Явно е много удобно за HBO да завоюва място на холандския стрийминг пазар.

Image
Image

HBO Max на конкурентни цени

Вече се очакваше, че HBO Max ще дойде с голяма отстъпка. Също така в Испания и други европейски страни беше дадена отстъпка за стартиране от 50 процента. Редовната цена обаче е по-ниска от очакваната на почти 6 и 8 евро. Какво можете да очаквате за двата типа абонамент? Разликите са основно в броя на паралелните потоци и максималното качество на потоците. По-долу виждате общ преглед на подробностите за двата типа абонамент.

Основни По подразбиране
Цена 5, 99 7, 99
Въвеждаща цена 2, 99 3, 99
Премиери на WB (2022) след 45 дни да да
Детски профили да да
Качество на видеото 720p 1080p (4K-UDH избрани заглавия)
Изтегляния 5 30
Потоци 1 3

Искате ли да научите повече за HBO Max в Холандия? Разгледайте удобната обзорна статия тук!

Популярна тема