HBO Max и discovery+ стават една услуга за стрийминг

Съдържание:

HBO Max и discovery+ стават една услуга за стрийминг
HBO Max и discovery+ стават една услуга за стрийминг
Anonim

Конкуренцията в стрийминг услугите, поради което Warner Bros. Discovery реши да обедини услугите HBO Max и Discovery+. Това съобщава Variety. Сливането на двете услуги не е пълна изненада, тъй като Warner Media и Discovery вече решиха да обединят сили миналата година.

Кога точно ще стане сливането на HBO Max и discovery+, все още не е известно. Очаква се да е някъде следващия месец. Също така все още не е ясно дали услугите ще бъдат обединени във всяка страна или ще бъде само в определени държави като Съединените щати.

Според Гунар Виденфелс, финансов директор на Warner Bros. Discovery е комбинацията, която да се хареса на по-широка аудитория. HBO Max има повече мъжка аудитория, докато Discovery+ привлича повече жени. Следователно заедно услугите за стрийминг ще трябва да осигурят най-доброто предложение за всички типове зрители.

HBO Max току-що стартира в Холандия

HBO Max и discovery+ се предлагат в Холандия и струват съответно 8 евро - или 4 евро, ако сключите абонамент преди края на март - и 4 евро на месец. HBO Max е само новодошъл, тъй като услугата за стрийминг стартира едва на 8 март в Холандия. От известно време услугата е достъпна в цял свят. Discovery+ е наличен у нас от началото на 2021 г.

Ако искате да знаете дали HBO Max си струва месечния абонамент, прочетете нашия преглед сега!

Популярна тема