Насилието във видеоигрите - най-насилствените моменти

Съдържание:

Насилието във видеоигрите - най-насилствените моменти
Насилието във видеоигрите - най-насилствените моменти
Anonim

Луд свят - екзекуции

Mad World може да е заглавие, за което не всеки знае, но хората, които са го играли, няма да забравят играта скоро. Играта имаше много уникален стил, защото Mad World имаше само три цвята: черно, бяло и червено (кръв).

В Mad World имате някои много насилствени завършващи ходове или екзекуции. В Mad World те са чудесно груби. В комбинация с движенията, които изпълнявате на вашето Wii, играта се чувства още по-трудна.

Отрязвате глави без усилие. Лудият свят не може да бъде пропуснат в този специален филм за насилието във видеоигрите.

Gear of War 3 - Екзекуции

Gears of War 3 също има тежки екзекуции в мултиплейър. Убивате ужасно опонента си и получавате само повече XP за това. Колко красиво е това? Екзекуциите бяха толкова трудни, Gears of War 3 заслужава място в този специален.

Да нарежеш опонента си с резачката си, да разбиеш нечия глава с оръжието си, това е просто възможно в Gears of War. Всичко това, докато кръвта пръска екрана ви. Gears of War 3 не стана толкова успешна без причина, играта също беше много добра в допълнение към цялото това насилие.

Mortal Kombat - Canoe Fatality

Mortal Kombat трябва да е в списъка с най-насилствените моменти в игрите. Особено най-новата Mortal Kombat с рентгенова визия показва колко тежки са фаталността на Mortal Kombat. Черепи, които се чупят, глави, които се отрязват, нищо не е твърде лудо в Mortal Kombat.

Кано особено може да го направи в Mortal Kombat. Kano печели наградата за най-трудно фаталити и затова е и една от най-грубите сцени в игрите. Кано сам заслужава място в най-насилствените моменти в игрите.

Dead Space 2 - Eye Poke Machine

Първият път, когато играете тази сцена, ще ви побият тръпки. Шансът тази сцена да завърши добре зависи изцяло от вас. Много хора също се объркаха и това доведе до не много хубава сцена.

В горното видео можете да видите и двете сцени, така че къде нещата вървят добре и кои не. Сцената, в която се справя добре, вече причинява болка в очите, трябва да проверите сцената след това, в която не върви добре. Гледането е на ваш собствен риск.

God of War 3: Helios / hermes boss fight

God of War 3, разбира се, не трябва да липсва в най-насилствените моменти в игрите. Количеството критики, които играта получи само за сцената на Хелиос, не е нормално. God of War 3 също получава две сцени в тази специална битка между Хелиос и Хермес.

Битката с шефа на Хелиос всъщност не е толкова голяма, просто довършвате Хелиос по много жесток начин. Вие буквално издърпвате главата му от торса му. Големият недостатък (или предимство) на God of War 3 е, че изглежда наистина добре. Главата на Хелиос е извадена в детайли от Кратос.

Хермес също е силно завършен от Кратос в God of War 3. Ето защо той заслужава специално място в най-насилствените моменти в игрите.

Хелиос има наистина бързи обувки и Кратос наистина ги иска, Кратос наистина приема обувките по своя уникален начин. Първо отрязваш единия крак на Хермес, после другия. Това е показано със странни подробности, можете да видите костите, стърчащи от краката на Хермес.

Обезглавяването на Хелиос

Гледайте от 6:00

Последните минути на Хермес

Гледайте от 7:50

Бонус: Sniper Elite - Shot in the Balls

Няма да хабим думи за това. Вижте най-популярното видео.

Препоръчано: