Топ 10 на най-кървавите игри - капе от екрана ви

Съдържание:

Топ 10 на най-кървавите игри - капе от екрана ви
Топ 10 на най-кървавите игри - капе от екрана ви
Anonim

Във всяка игра понякога има малко кръв, но това не омаловажава изживяването. Понякога просто се нуждаете от няколко пръски, за да влезете малко повече в играта. Поваляте ли враг и не тече кръв? Тогава или играете по-стара игра, или ви се струва малко детински.

Игрите в тази топ 10 на най-кървавите игри имат малко повече от няколко пръски кръв по екрана и някои игри буквално стават червени, когато ги играете. Без повече шум, ето топ 10 на най-кървавите игри!

10. Fallout с goreperk

Знаем, че Fallout 3 и 4 може да не са кървавите игри, поради което класирахме заглавията на 10-то място. Защото с привилегията Gore, активирана във Fallout, ще забележите, че нещата могат да станат малко кървави.

Защото глава, която е издухана и не произвежда кръв, е много по-малко задоволителна от глава, която експлодира и пръска както вас, така и вашето кучешко месо в червената течност.

Вие бавно се запознавате с тези топ 10 на най-кървавите игри, както можете да видите. Ще бъде диво пътуване, обещавам!

9. Разделители на времето

Г-н Кортез не е против малко кръв. Това е особено очевидно, когато играете третата и последна част на Timesplitters. В играта ви се дава бейзболна бухалка, за да смачкате зомбита.

И повалянето на зомбита с бейзболна бухалка няма как да не е кърваво, нали? Така е, но това ниво дори не е най-кървавото в поредицата. По време на играта получавате и оръжие, което можете да използвате, за да стреляте със стрели.

Не е особено, ще си помислите в началото, но след като изстреляте стрела, ще изпиукате различно. Оръжието гарантира, че вашите врагове се раздуват, докато не експлодират. С цялата кръв, която включва.

Това може да не звучи твърде крайно, но щом видите врага си да боядисва стените в червено с кръвта си, ще мислите различно. Между другото, това оръжие не е единственото нещо, което печели на тази игра място в тези десет най-кървави игри, но е най-нагледният пример, който можем да ви дадем.

8. Carmageddon

За да преминете направо към много по-насилствена и много по-кървава игра: В Carmageddon печелите точки, като прегазвате хора и изкарвате опонента си от пътя. Можете да направите това, без да виждате кръв, но нека си признаем, не е ли много по-малко забавно?

Следният сценарий се случва редовно в тази игра за борба с коли: Вие се състезавате и сте преследвани от гигантско ремарке, след това бърза червена спортна кола се движи до вас, а отляво е тротоар, пълен с бавни пешеходци.

Имате три възможности, натискате спирачката и се смажете от камиона зад вас. Или шофирате странично и се опитвате да блъснете спортната кола извън пътя, с риск да повредите собствената си кола. Или преследвате тротоара с пълна скорост през всички меки пешеходци.

Изборът е доста лесен, но не по-малко кървав; като някаква убийствена косачка, вие косите всичките си опоненти и те стават плоски като стотинка.

Този сценарий би трябвало да е достатъчна причина да гарантира място в тези топ 10 на най-кървавите игри.

7. Gears of War

Верижен трион, който разрязва враговете наполовина, всъщност това оръжие е основната причина игрите Gears of War да са в тази десетка. Но като вземете предвид, че всичко е графично толкова красиво изобразено, че кръвта изглежда по-реалистична от всичко друго, тогава можете да си помислите, че тези игри заслужават място.

Защото игра, която изглежда толкова красива и е толкова красива, че реалистично възпроизвежда кървавите изображения, определено заслужава място в този топ 10. Gears of War е експонат на Microsoft от години.

Играта изобилства от експлодиращи извънземни и отрязани крайници и можете да видите всичко доста ясно на екрана. Като се замислите за Gears of War, може да се чудите дали има по-кървави игри от тази.

6. Dead Rising

Съществуват ли тези игри със зомбита без кръв? Това не са игри със зомбита. Когато се разбиеш в мозъците на месоядно чудовище, кръвта трябва да пръсне и това се случва без съмнение.

Хубавото на Dead Rising и следващите части беше креативният начин, по който можете да унищожите зомбитата. Ако искате да прегазите кръвожадните врагове с триколка, можете. И не, не е толкова здрав мотоциклет, какъвто понякога виждате да препуска покрай вас по магистралата. Имаме предвид една от онези триколки, на които можете да видите и тригодишния си племенник да се вози.

Разбира се, това не звучи много кърваво и е вярно, но предишният пример имаше за цел да ви даде глътка въздух. Най-кървавите моменти в Dead Rising дойдоха, когато сам сглобяваш оръжие. Искате ли косачка, която има верижни триони вместо остриета? Няма проблем

Искате ли да взривите приятелите си зомбита, докато свирите на китара, докато всичко, което остане, е кървава купчина пепел? Може просто. Искате ли да прокарате топка за голф през главата на опонент, за да подобрите замаха си? Направете своето.

По принцип единственото нещо, което ви спира в Dead Rising, е вашето въображение и това често са най-добрите игри. Безкрайна орда от зомбита, в които можете да косите до насита, това е, за което всеки геймър мечтае.

5. Прототип

За да преминем направо към Prototype: тази чудовищна игра със супергерой все още ужасява повечето хора. Защото там, където първоначално имате само ограничен арсенал от суперсили, същият този арсенал започва да приема все по-кървави форми.

Искате ли да разкъсате опонентите си със специалните мечове, които излизат от ръцете ви? Всичко е възможно в тази игра. Постепенно се превръщате в страховито чудовище, което няма да се спре пред нищо или пред никого, за да постигне целта си. Когато завършите играта, ще почувствате, че D-day не е нищо в сравнение с начина, по който сте създали червено море

Двете игри, които излязоха в този франчайз, бяха толкова мрачни и на моменти толкова кървави, че въпросът е кога ще бъде направена нова версия на играта.

4. Тъмнината

Отново суперсили, но в този случай с по-свръхестествен характер. Можете да използвате чудовищни змии в The Darkness, които ви помагат да разкъсате опонентите си. Но все още можете просто да изберете да покосите враговете си със старо и познато олово.

По принцип няма значение какво правиш. Без значение как убивате опонента си, локва кръв ще остане изгорена в ретината ви.

Не само заради кръвта, но и поради тъмната обстановка, не трябва да играете играта, когато сте сами или когато сте на път да спите. Въпреки че геймплеят е наистина готин, след като играете The Darkness, постоянно ще оставате със зловещо усещане.

За хората, които не знаят това заглавие, първо ще се засрамите, второ ето кратко обяснение на играта: Главната роля в The Darkness е запазена за Джаки Естакадо, тази фигура от подземния свят, която влиза в контакт с фигура, която буквално идва от подземния свят. Мракът, както се нарича този демон, превзема Джаки, след което имате специални сили, с които разкъсвате опонентите, обезглавявате ги и се храните с опонентите си.

По принцип четенето за The Darkness трябва да ви развълнува да играете играта. Ако не, тези топ 10 на най-кървавите игри може да не са за вас.

3. Луд свят

Хората, които познават тази игра, ще разберат, че вече сме стигнали до най-кървавото от най-кървавите. Madworld се развива в бял свят, който прави кръвта още по-активна.

Черно, бяло и червено. Това са цветовете, с които трябва да свикнете в Madworld, защото няма да срещнете нищо друго. Разрежете опонента си наполовина и подът е покрит с кръвта му. Набодете опонента си на копие и всичко е покрито с кръв.

Почти можете да кажете; направи каквото и да е и всичко е опръскано с кръв. Madworld е игра, изпълнена с графично кървави визуализации и това всъщност е доста необичайно за заглавие, първоначално пуснато за Wii.

Графично играта може да се сравни с Sin City, поредицата от филми и комикси, която също се състои предимно от черно и бяло, с няколко изключения. Освен това сравнението между Sin City и Madworld не спира дотук. Във филма виждате кръвта да се пръска от екрана, а в Madworld ще забележите също, че в определен момент имате желание да избършете телевизора си с кърпа.

Фактът, че кръвта е толкова важна част от Madworld, изглежда достатъчна причина да дадем на играта трето място в тези топ 10 на най-кървавите игри.

2. DOOM

Беше трудно да се избере между номер 1 и 2, тъй като и двете игри предизвикаха доста спорове заради цялата кръв в играта, но в крайна сметка DOOM остана на второ място. Вероятно можете да познаете коя игра е била първа.

Но стига за трудния избор между първо и второ място, най-важното е фактът, че DOOM е една от най-кървавите игри на всички времена. Това е очевидно и когато погледнете следващата част от франчайза, просто наречена DOOM. Когато видите трейлърите на играта, ще видите, че крайниците са откъснати и очите са лишени от орбитите си.

Повечето игри на DOOM не трябва да се играят, когато току-що сте приключили с обяда. Най-новият DOOM изглежда прави тази крачка напред, когато гледате трейлърите и видеоклиповете на играта.

По принцип DOOM е може би най-кървавата игра и вероятно се чудите защо тази серия е на второ място. Това всъщност има всичко общо с това да бъдеш номер едно в тези топ 10 на най-кървавите игри.

1. Mortal Kombat

Как би могло да бъде иначе, Mortal Kombat. Играта, която е обект на критици в игрите от години. Играта, която дори геймърите понякога се чудят дали не може да се направи малко по-малко. Но особено играта, която е проклета от самото начало.

От смъртни случаи, при които хората са буквално нарязани на парчета, до рентгенови лъчи, при които нито костите, нито органите са пощадени. По принцип всичко в Mortal Kombat е кърваво. Понякога дори може да се страхувате да влезете в битка от страх какво може да последва.

Може би е подходящ пример за хубаво фаталити. Да вземем Джейсън Вурхис, антагонист в петък 13-ти, но също и персонаж, който може да се играе в Mortal Kombat X. В един момент Джейсън буквално разполовява опонента си, в следващия го събаря на земята, докато се разпаднат.

Освен фаталити, имате и бруталности, в които може да е още по-брутално. Понякога събаря главата от торса, понякога разцепва главата на две. Всичко, за да победите противника по възможно най-кървавия начин.

Разбира се, Джейсън Вурхис не е единственият пример за Mortal Kombat, извадил най-кървавите ходове от цилиндъра си, но може би най-емблематичният персонаж, не непременно в играта, но като цяло.

Mortal Kombat е известен от първия ден със своето насилие и кръв, поради което изборът номер едно падна на тази поредица от игри. Време е за кървава игра на Mortal Kombat X, кой участва?

Препоръчано: