Vampyr Preview - Скитане по окървавените улици на Лондон

Съдържание:

Vampyr Preview - Скитане по окървавените улици на Лондон
Vampyr Preview - Скитане по окървавените улици на Лондон
Anonim

Игри като Skyrim и Oblivion имат възможност да преминете през живота си като вампир. И в двете заглавия на Elder Scrolls можете да изберете да станете пиявица, както и да бъдете чувала веднага щом влезете в контакт със злонамерен вампир. Последното е така и в играта Vampyr, защото главният герой Джонатан Рийд не чака точно две дълги кучешки зъби и жажда за кръв.

Vampyr предварителен преглед на изображение 1
Vampyr предварителен преглед на изображение 1

Лекар кръвно

По ирония на съдбата, като лекар сте прекарали по-голямата част от живота си в прилагане на сакове за кръв. От самото начало на самата игра, вие трябва да търсите натюрморти с кръв, за да не умрете сами. Защото докато разкривате мистерията зад поредицата от убийства, ще се окажете по петите на ловци на вампири и обезумели други вампири.

Както ще прочетете в този преглед на Vampyr, Лондон от играта в никакъв случай не е уютният и оживен град, който познаваме днес. Маниак произволно убива цели градски блокове, оставяйки почти никакви следи. И нека това е същият човек, който е отговорен за превръщането ви във вампир като главния герой.

Изображение за визуализация на Vampyr 2
Изображение за визуализация на Vampyr 2

Мотивиран

Въпреки че имате собствена мотивация да откриете самоличността на злодея, спасяването на цял град също ще бъде достатъчно за някои геймъри. За съжаление, останалата част от населението не знае по-добре от това, че преследвате кръвта им, така че ще трябва да работите от сенките, за да не поставите невинни цивилни на линията на огъня.

В Vampyr това се свежда до работа през нощта (в края на краищата слънцето е един от най-големите ви врагове) и правене на избор. Ще превърнеш ли новите си приятели в капка кръв и ще станеш ли много по-силен с един замах, или ще пренебрегнеш кръвожадността си с цената на по-бавно развитие? Защото във Vampyr изсмукването на човек се равнява на прилична доза точки опит, с които можете да надградите значително талантите си!

Vampyr предварителен преглед на изображение 3
Vampyr предварителен преглед на изображение 3

Добро или зло

Ако вървите по пътя на пасивния вампир, определено можете да станете нов Дракула. Защото освен точки опит за изпълнение на мисии, има и жертви, които не са приятелски настроени стари дами или готини момчета. Пиян, който наръга друг пред теб за загубен залог и след това те нарече скапана риба, той не го разбира съвсем.

За геймърите, които не се интересуват дали някой е добър приятел или не, има добри новини. Защото колкото повече научавате за един човек, толкова по-ценна става кръвта му. Това означава повече точки опит, при условие че умът ви е по-силен от този на потенциалната ви жертва. И за да направите това, познахте, ще трябва да инвестирате точки в своите манипулационни сили!

Изображение за визуализация на Vampyr 4
Изображение за визуализация на Vampyr 4

Слаб вампир

По време на предварителния преглед на Vampyr ни беше позволено да се разхождаме свободно из Лондон и да смучем хора (и плъхове) до насита, да работим по основната сюжетна линия или да търсим странични мисии. Последното със сигурност беше доста трудно в началото поради наличието на много по-силни врагове. Точно както в The Witcher 3, например, можете да видите ниво до измервателя на здравето на противника, където тъмен цвят означава по-бързо бягане.

Единственият начин да изследвате области с много силни лоши момчета е или да забие зъбите си в приятелите си, или да се върнете на по-късен етап от основната сюжетна линия. Или да търсите скрити оръжия! Защото колкото по-силно е оръжието ви, толкова по-лесно ще разбивате ловци на вампири и друга измет.

В Vampyr имате основно оръжие (брадва, бухалка, нож или нещо друго, което да размахвате), странична ръка (дървен кол, огнестрелно оръжие, пипета за кръв или друго полезно) и набор от вампирски сили. Точно както в Skyrim, можете също да изберете какво предпочитате да използвате като вампир. Защото бихте ли предпочели да получите повече точки за здраве, когато ухапете опонент в битка, или искате да можете да поставите някаква вампирска мина на земята, която кара враговете да губят здравето си?

Изображение за визуализация на Vampyr 5
Изображение за визуализация на Vampyr 5

Графики

Следователно няма недостиг на възможности за убиване по брутални начини, но не всичко е торта и яйце. Въпреки че играхме най-новата компилация на играта по време на визуализацията на Vampyr (и все още не окончателната версия), има една съществена критика, която трябва да отбележим, а именно графиката. Защото там играта пада малко.

Лицата на героите изглеждат добре и бойните анимации също не са за порицание. Докато не разгледате по-отблизо околностите или не си проправите път през разрушими кутии и варели. Защото такива предмети вече се разпадат на хиляди (незабавно изчезващи) парчета, преди оръжието ви да удари сандъците. Вместо вашия домакин или клуб да счупи сандъците, изглежда, че малката стъпка, която правите, когато атакувате, счупва предметите. За първи път е смешно, но след като се случи няколко пъти, скоро ще спрете да се смеете.

Изображение за визуализация на Vampyr 7
Изображение за визуализация на Vampyr 7

Максимално постижимо?

Това може да е незначително нещо, но текстурите на много обекти в Лондон на Vampyr все още изглеждат добре от разстояние, но разочароващи отблизо. Не са и графичните настройки: всички бяха настроени на ултра (предварителният преглед на Vampyr беше пуснат на компютър).

Освен тази графична грешка, няма какво да обвиняваме Vampyr. Историята е интересна и ви мотивира да разкриете мистерията, битката е предизвикателна, но не толкова трудна като Dark Souls, а обстановката в Лондон е атмосферна. Възможността да настройвате собствения си вампир наистина ви кара да се чувствате така, сякаш най-накрая имате шанс да покажете как трябва да се държи един истински вампир, а не да се превърнете в един от онези глупаци от Дневниците на вампира!

Изображение за визуализация на Vampyr 8
Изображение за визуализация на Vampyr 8

Преглед на Vampyr – Кървава графика в свежа концепция

Въпреки че играта все още не е завършена, малко вероятно е графиката да бъде напълно преработена. Можем да се надяваме, че текстурите ще бъдат излъскани тук и там преди пускането, защото тогава играта ще бъде наистина добра!

Вижте още вампири, които смучат кръв

Ако Vampyr не може да задоволи жаждата ви за кръв, тогава е добре да знаете, че можете да се наслаждавате на вампири и по телевизията. Както можете да прочетете в ревюто на Дневниците на вампира сезон 8 например. Ако върколаците харесвате повече, нашата визуализация на Werewolf: The Apocalypse ще ви помогне.

Препоръчано: