Ще има ли издание на SAW 9? Изглежда така

Съдържание:

Ще има ли издание на SAW 9? Изглежда така
Ще има ли издание на SAW 9? Изглежда така
Anonim

Според сайта, Twisted Pictures преговаря за следваща част. Плановете за нов SAW филм все още не са стигнали отвъд масата на преговорите, но компанията мисли за нова част. Майкъл и Питър Спириг, режисьорите на Jigsaw, най-вероятно няма да се върнат за тази девета част.

Animo за издание на Saw 9?

Филмите SAW са популярни от години и с бюджет от 10 милиона долара, Jigsaw успя да събере сума от не по-малко от 102 милиона долара по целия свят. Това показва, че огънят на филмите на ужасите далеч не е потушен и че SAW 9 може да се превърне в основен кинематограф. Доста голямо постижение, като се има предвид, че убиецът Джон Крамър, известен още като Jigsaw, е мъртъв от третия филм.

За какво може да става дума в деветата част е мистерия. В Jigsaw вие проследявате убийствата на Джон Крамър, човекът, който е мъртъв от повече от 10 години, се завръща, за да изпрати сигнал на света, но може да е и убиец, който играе собствената си игра. Ще ни бъде ли представено нещо подобно на SAW 9?

За тези, които търсят малко допълнително приключение във вселената на SAW, можете да играете SAW: The Video Game и SAW II: Flesh and Blood!

Препоръчано: