Персонализирането на Saints Row е по-голямо и по-безумно от всякога

Съдържание:

Персонализирането на Saints Row е по-голямо и по-безумно от всякога
Персонализирането на Saints Row е по-голямо и по-безумно от всякога
Anonim

Феновете на Saints Row чакаха дълго нова игра. Тук-там имаше ремастър, но съвсем нова игра отдавна не се появи. Това ще се промени през 2022 г., защото на 23 август е време за духовното рестартиране на сериала. Във всеки случай Saints Row обещава да представи истинска революция, когато става въпрос за свобода.

Хумор по гащи

Можете да персонализирате своя герой по желание. Създателят на герои е многократно по-обширен, отколкото в предишните части, така че сега можете също да подготвите бельото и чорапите си, преди да тръгнете да направите Santo Ileso опасен. В края на краищата, в Saints Row все още можете да тичате по улиците в подредените си бели панталони. Нямаше да е Saints Row, ако нямаше възможност да се разхождаш гол и затова можеш също да преоразмериш гениталиите си.

Фактът, че тази опция е добавена, не означава, че има само хумор за бельо в опциите за персонализиране на Saints Row. Прическите, например, са задълбочени, така че вече можете да предоставите на различните слоеве на косата си различни цветове. Всъщност разработчикът Volition ви дава опцията да не правите лицето си симетрично, което всъщност е съвсем нормално, но никога не се среща в игрите.

Можете също така да направите тази асиметрия по-забележима, като поставите ампутиран крак под героя си, въпреки че, разбира се, е възможно и ръка. Тогава вашият изкуствен крайник също е напълно регулируем, така че вие като играч можете да използвате още повече вашето творческо яйце. Последното може да се направи и чрез коригиране на текстурата на кожата ви, така че на теория да можете да се разхождате като Нещото от Фантастичната четворка.

Image
Image

Всичко за шоуто

Добрият мафиотски бос се нуждае от повече от много добър външен вид. Външният вид на вашите коли и оръжия трябва да бъде поне толкова сияен. За щастие, Volition също не е пожалил средства, за да разопакова тук.

Новата секция има повече от 80 превозни средства за избор, всички от които идват с предварително зададени опции. Вероятно можете сами да създавате готини творения, като първо можете да избирате от шест форми на текстура, преди дори да можете да погледнете цвета на колата си. Можете също така да промените покриви, спойлери, врати, звуци за колата и разбира се колела.

Колите също могат да бъдат надграждани, за да отключите специални способности с течение на времето. Можете да помислите за тежка метална топка, която можете да използвате като разрушителна топка, за да разбивате врагове от пътя, въпреки че можете да изберете и катапултираща седалка, ако искате да се движите бързо във въздуха с вашия уинг костюм.

Оръжията, от друга страна, могат да бъдат персонализирани главно по отношение на външния вид. Има много стикери и можете да предоставите на всяка част от оръжие различен нюанс на сивото (или всеки друг цвят). Може би най-забележителното обаче е, че можете да придадете различен вид на оръжията, като RPG, който може да приеме формата на калъф за китара или чадър с огневата мощ на картечница.

Основа на символа

Най-накрая, има новата централа на светците. Този има малко по-малко разнообразие по отношение на опциите за персонализиране, но самата база действа като важен аспект на играта. Например, от централата можете да подготвите комплекти дрехи като предварително зададени, така че да можете да извършвате грабежи в различен стил всеки ден.

Можете също така да наложите стила си на облекло на вашите съучастници, като зададете специален дрескод, който дори е възможен за колите, в които се движат вашите помощници. Така че вашият щаб всъщност се превръща във вашия малък център, който трябва да подготвите, преди да се присъедините към Санто Илесо. Просто се уверете, че базата ви изглежда добре, като съберете много колекционерски предмети, защото можете да ги поставите около сградата си, за да придадете уникално предимство на домашната си база.

Персонализиране на Saints Row вече е възможно преди пускане

Saints Row ще излезе на 23 август, малко по-късно от първоначално планираното, за PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X и PC. Преди това можете да загубите цялото си творческо яйце, защото специално приложение ще бъде пуснато преди пускането, в което вече можете да проектирате своя герой. Все още не е известно кога ще се появи това приложение.

Препоръчано: