Ревю на Agents of Mayhem - Advanced Chaos

Съдържание:

Ревю на Agents of Mayhem - Advanced Chaos
Ревю на Agents of Mayhem - Advanced Chaos
Anonim

Името Volition може да не звучи познато на всички. Ако го наречете Saints Row, от друга страна, изведнъж започват да бият много повече камбани. Поредицата често се сравнява с поредицата Grand Theft Auto поради прилики, когато се разглежда основата на двете серии. Голям отворен свят с всички видове дейности, които могат да се извършват от играча.

Тук приликите спират. Със сигурност по-новите части от франчайза на Saints Row се изместиха все по-малко и по-малко към реалистичната страна и се фокусираха повече върху нелепото и прекомерно действие. Agents of Mayhem идва от същата страна като последната серия и също така предлага отворен свят за игра.

И все пак настройката на това ново приключение е малко по-различна от това, което разработчикът е изоставил преди. Този път се изправяте срещу добрите момчета от Mayhem и срещу злите L. E. G. I. O. N. Злата сила държи света в хватката си след поредица от атаки и Сеул също изглежда пада, но вие като играч се опитвате да го спрете.

агенти на хаос преглед
агенти на хаос преглед

Почувствайте се назад в осемдесетте

Така че този път е избран съществуващ град, вместо измисления Стийлпорт. Но това, че градът съществува в реалния живот, не означава, че Agents of Mayhem са направили негово реалистично копие. Цялата игра изглежда като анимационен филм от осемдесетте и външният вид не е изключение.

Графичният стил може най-добре да се сравни с този на заглавие като Crackdown, полуреалистично с анимационен ръб. Това е като интерактивен комикс. Кътсцените в играта също са буквално карикатури и изглеждат страхотно. Agents of Mayhem излъчва атмосфера и това е положителен факт.

Това е най-отразено в главните герои на тази игра с отворен свят: агентите на Mayhem. Agents of Mayhem е герой шутър, смътно подобен на нещо като Overwatch. Играете с група от трима агенти по всяко време, всеки със собствено оръжие и способности. Вместо и трите знака да подскачат наоколо едновременно, можете да превключвате агенти с едно натискане на бутон.

агенти на хаос преглед
агенти на хаос преглед

Изберете знаците, които ви подхождат

Общо играта ви предлага 14 агента, от които да избирате (включително двата DLC героя) и страхотното е, че сте почти напълно свободни да избирате кой искате да бъдете по време на играта. Няма ограничения и това увеличава удоволствието от играта. Защото има по нещо за всеки и всеки играч в крайна сметка ще намери своето уникално трио.

Ето как започвате играта с Холивуд, егоцентричен актьор, който е преименуван на супер агент. Този герой е вашият стрелец по подразбиране с щурмова пушка и гранатомет. Но по-късно ще срещнете и по-неясни герои. Например, Дейзи се вози на ролкови кънки с картечница в ръце. Или какво ще кажете за Red Card, хулиган, който може да превърне пушката си в далекобойно оръжие.

Всеки герой може да бъде допълнително персонализиран с откриваеми умения, които могат да бъдат отключени чрез изпълнение на мисии. Например, има надграждане на оръжието на героя, пасивна сила, която винаги работи и можете да изберете така наречената Mayhem атака. Помислете за Ultimate Ability в Overwatch, която можете също да използвате, след като броячът е напълно запълнен.

агенти на хаос преглед
агенти на хаос преглед

Страдате от добре познатите заболявания

Тези Mayhem атаки показват най-силната, но и най-лудата страна на вашите агенти. С предимно страхотна музика можете да отприщите още повече насилие върху всички L. E. G. I. O. N. оборудване, което ви пречи. Списъкът с герои в Agents of Mayhem определено е силната страна на играта.

Преди да можете да разположите всичките си агенти, трябва да ги отключите, като изпълните личните им мисии. В това често усещате какво може да направи всеки герой и след това можете сами да решите дали той или тя може да се присъедини към вашия екип. Придружени от кратки въвеждащи видеоклипове, вие също незабавно получавате основна информация в тези моменти.

Затова е жалко да видим, че останалите мисии са малко монотонни, за съжаление проблем, който имат много игри с отворен свят. Задачите често са едни и същи и следователно бързо могат да ви омръзнат. Карайте до точка A в рамките на срока, хакнете точка B, стреляйте по врагове в точка C. Ако не можете да понесете това повторение, Agents of Mayhem може да не е за вас.

агенти на хаос преглед
агенти на хаос преглед

Несъвършенствата ви изкарват от изживяването

Действието и многото диалози успяват донякъде да прикрият това, но все пак това пречи най-много на играта. Особено когато започнете втората половина на основната история, играта започва да се срива малко. Мисиите стават по-малко интересни и нивата стават все по-сходни. Със сигурност произволните подземия, които редовно срещате в играта, изглежда се копират едно към едно повече от веднъж.

Играта също страда от някои странни грешки тук и там, които понякога ви откъсват от изживяването. Музиката продължава да свири тихо по време на определени сцени, така че понякога не можете да разберете диалозите. Или герой се забива в стена, което ви принуждава да рестартирате мисията. Неща като това не са тук, разбира се.

Последната конфронтация в края на повече от единадесетчасовата кампания е за щастие хубав край на играта, въпреки че краят дава цялото пространство за възможно продължение. Сюжетът на Agents of Mayhem е тънък, но това няма значение. Играта изглежда като интерактивна серия Power Rangers, където можете да се изправите срещу различен зъл злодей във всяка операция.

агенти на хаос преглед
агенти на хаос преглед

Рецензия на Agents of Mayhem - Сочна закуска

Ето защо изданието в средата на лятото е отличен избор за издателя Deep Silver. Agents of Mayhem е безсмислен екшън материал. Забавлявайте се, взривявайки се срещу луди противници, докато глупавите шеги летят около ушите ви. Множеството агенти привличат вниманието със своите уникални личности и оборудване. Артистичният стил на играта също излъчва креативност и осигурява допълнителна атмосфера.

Жалко е една иначе страхотна игра да се провали поради повтарящия се геймплей и технически недостатъци. Със сигурност всички мисии се чувстват еднакви по-късно в играта и някои от нивата са реплики на вече завършени секции. С това Agents of Mayhem остава само лека закуска преди сезонът на натоварените игри да започне отново. Но сочен, с лук и допълнително кетчуп.

Плюсовете и минусите

  • Готин графичен стил
  • Много различни агенти
  • Пресилен екшън и хумор
  • Мониторни мисии и местоположения
  • Технически дефекти

Препоръчано: