Трейлърът на Agents of MAYHEM показва трима героя

Съдържание:

Трейлърът на Agents of MAYHEM показва трима героя
Трейлърът на Agents of MAYHEM показва трима героя
Anonim

Трейлърът представя тримата нови агенти. Техният произход се обсъжда и техните силни страни. И тримата агенти са част от франчайзинг групата.

Нови герои в трейлъра на Agents of MAYHEM

Първият герой се казва Холивуд. Той е пълен със себе си и обича да бъде лицето на Agents of Mayhem. Той беше телевизионна риалити звезда и участваше в еротични филми.

Следващият герой е Fortune. Тя използва и двата си пистолета, за да нанесе бързо много щети на враговете. Тя също използва дрон, наречен „Glory“, който й помага по време на битки.

Последно в трейлъра се представя Hardtack. Hardtack е мускулест пич, който може да понесе много щети. Той може да хване опонентите си в балончета и да ги застреля на другия край на планетата.

Franchise Force екип

Тези трима агенти допълват екипа на Franchise Force. Това е много разнообразен отбор, където Fortune е предимно бърз и може да нанесе много щети. Hardtack, от друга страна, може да понесе много щети и е особено полезен за близко разстояние. Холивуд е смесица от двата героя.

По време на игра можете да превключвате между вашите агенти в движение. По този начин можете да включите в действие най-добрия агент за всяка ситуация. Междувременно неактивните в битката агенти се възстановяват. Веднага щом имате нужда от тях, технологията за телепортиране ви позволява да превключвате между вашите агенти за нула време.

Agents of MAYHEM излиза на 18 август за PlayStation 4, Xbox One и PC. Това е игра само за един играч, разработена от Volition, екипът, който отговаря и за Saints Row. Играта също се развива в същата вселена като Saints Row.

Гледайте трейлъра на Agents of MAYHEM в горната част на страницата.

Препоръчано: