Актуализация - Agents of Mayhem не е на Switch

Съдържание:

Актуализация - Agents of Mayhem не е на Switch
Актуализация - Agents of Mayhem не е на Switch
Anonim

Volition посочи, че няма планове за пускане на Agents of Mayhem на Switch, когато беше попитан за това в Twitter. Играта вече е потвърдена за Playstation 4, Xbox One и PC.

Agents of Mayhem не са на Switch

В Agents of Mayhem контролирате екип от трима агенти и всеки агент има уникално умение. Всеки агент има свой собствен стил на игра и като играч можете да превключвате между вашите агенти, както желаете. Общо можете да избирате от дванадесет агента. В допълнение, като играч имате редица оръжия, джаджи и умения.

Agents of Mayhem няма опция за мултиплейър. Все още не е обявено издание за играта, но Volition днес пусна нов трейлър, който обявява изданието. Така че повече по-късно. Вижте нашата визуализация за повече информация относно играта.

Актуализация

Трейлърът на The Agents of Mayhem току-що изтече. Трейлърът е озаглавен Bad vs. Evil и покажете някои от агентите, които са в играта. Пускането на играта също беше обявено в трейлъра. Премиерата на Agents of Mayhem ще бъде през август тази година. Бонусът за предварителна поръчка се състои от DLC „Предстоящо правно действие“, което ви позволява да използвате някои допълнителни кожи за вашите агенти. Гледайте новия трейлър сега по-горе!

Препоръчано: