Agents of Mayhem в ръцете си - Лоши срещу Зли

Съдържание:

Agents of Mayhem в ръцете си - Лоши срещу Зли
Agents of Mayhem в ръцете си - Лоши срещу Зли
Anonim

Концепцията на историята на Agents of Mayhem леко напомня на филма Suicide Squad. В този филм обезумели престъпници са използвани за борба с още по-голямо зло. Това не е по-различно с тази пясъчна игра, която няма мултиплейър.

Историята започва с разказ за глобална терористична атака. Това не е единичен взрив на бомба или врязване на кола в тълпа, а нападение със странни размери. Терористите са затворили цели защити на държави и контролират много места по света.

Терористите, L. Е. Г. И. О. Н. водени от жестоката Морнингстар. може да бъде спрян само от дванадесетте елитни агенти, известни като Агентите на Хаоса. Все пак има ръководство за тези „супергерои“, почти всички водят много специален живот.

Агентите на Mayhem са готови
Агентите на Mayhem са готови

Плавен хаотичен геймплей

За всяка мисия трябва предварително да съставите екип от трима агенти. Вие правите това на стъпка към, например, битка с финален бос. Докато играете играта, можете да превключвате между избраните агенти. Това става много гладко и загубата на време е нулева. Дори ако скочите във въздуха с троен скок, можете да превключите, без да губите време.

Това има недостатък, прави хаоса, който битката може да донесе още по-голям. Трябва да следите всичко, понякога се води битка в затворена стая с всякакви предмети, зад които се крие противникът. В резултат на това не знаете откъде идват куршумите и хаосът е пълен, ако превключвате и между героите.

През хаоса трябва да се движите бързо, за да избегнете куршумите и да нанесете достатъчно щети с оръжието си. В допълнение към вашето „нормално“оръжие, има и възможност да изпълнявате специална способност. Това е специална техника за атака, която позволява на вашия агент да привлече битката към себе си. Ако това не е достатъчно, вашият герой може също да бъде въведен в Mayham, това е най-силната атака и може да се използва само ако сте причинили достатъчно хаос.

Например Fortune, женски герой, винаги носи дрон, който зашеметява врагове в голям кръг в състояние на Mayhem. Това улеснява премахването на враговете с вашия пистолет или физическа атака.

Агентите на Mayhem са готови
Агентите на Mayhem са готови

Агентите са различна история

Дванадесетте агенти са различна история. По време на работата на Agents of Mayhem трима се откроиха, а именно Холивуд, Дейзи и Кингпин. Започнахме играта с Холивуд, американец, който оправдава името си, като отразява много характеристики на американската филмова индустрия в поведението си. Например, той стилизира косата си изключително често и си играе с камерата, сякаш играе в истински блокбастър.

Следващата по ред е Дейзи. Рок мацка, която не държеше много на възпитанието, ако някога е имала такова. Например, тя се кара, не се тревожи повече или по-малко за партньор в леглото и не се свени от насилието. Последното не е много странно, тъй като Дейзи се разхожда из света с минипушка.

Вземете Кингпин, по-възрастен тийнейджър, който беше грабнат направо от улицата. Можете да разберете по всичко - от походката му до забележителни изказвания, нищо не е твърде лудо за Kingpin. Останалите девет агенти също са избрана група, но тримата по-горе бяха много пресилени.

Агентите на Mayhem са готови
Агентите на Mayhem са готови

Линеарна история в отворен свят

The Agents of Mayhem hands on се проведе в Сеул, столицата на Южна Корея. Това е отворен свят, който не изглеждаше съвсем „отворен“и мисиите изглеждаха ограничени. Това беше, защото се разхождате в отворен свят, но винаги имаше мисия наблизо, която ви даваше усещането, че трябва да отидете там. Видяхме и няколко интересни места, на които да отидем по време на сесията.

За да можете да пътувате бързо по света, винаги има кола на ваше разположение. Вие заемате мястото си по ефектен начин, за да пътувате бързо през света. Това носи със себе си усещане за свобода, което кара концепцията за отворен свят да придобие своето собствено значение.

Различни типове мисии

Играта ще се състои от различни видове мисии. Общите мисии са мисии, при които трябва да съберете екип от трима, за да постигнете обща цел. В допълнение към общите, има и лични мисии, в които трябва да играете мисия с един от агентите, като по този начин получавате повече информация за историята на героя и причината, поради която той или тя се присъединява към Agents of Mayhem.

Когато завършите мисия, получавате XP и виртуални пари, с които можете да персонализирате героите. Придайте на оръжията нов камуфлаж и персонализирайте облеклото на агентите по ваш вкус. Това е допълнение, което укрепва връзката между геймър и герой.

В играта липсва мултиплейър

Agents of Mayhem е изцяло фокусиран върху един играч и няма (онлайн) мултиплейър. Въпреки усещането, че кооперацията ще влезе в сила в концепцията на играта, разработчикът избра да не го прави. Причината за това е, че историята не е толкова силна, ако има и кооперативна функция. Не е известно дали играта ще има кооперативна игра и мултиплейър след излизането. DLC също не беше обсъждано.

Агентите на Mayhem са готови
Агентите на Mayhem са готови

Интересна игра, но защо само соло?

Засега е пропусната възможност Agents of Mayhem да може да се играе само соло. Геймплеят е готин и напомня на Saints Row, само малко по-малко отгоре, розов вибратор, например, не мина. Идеята за отворен свят е хубава, но времето ще покаже дали има достатъчно за правене в хаотичния свят извън мисиите.

Agents of Mayhem излиза на 18 август за PC, Xbox One и PlayStation 4.

Препоръчано: