Филмът Saints Row работи от режисьора Straight Outta Compton

Съдържание:

Филмът Saints Row работи от режисьора Straight Outta Compton
Филмът Saints Row работи от режисьора Straight Outta Compton
Anonim

Новината за филма Saints Row беше обявена от уебсайта Deadline. Saints Row е популярна поредица от видеоигри с отворен свят за The Third Street Saints, банда, която трябва да се изправи срещу други престъпни групи. С персонализиран герой можете да участвате в подобни на GTA дейности в игровия свят, като улични състезания, ограбване на магазини и защита на квартали.

За какво ще бъде филмът Saints Row?

През годините игрите Saints Row се промениха много по стил. В първата игра от 2005 г. светците все още обикалят улиците на измисления град Стилуотър, но в трета част те вече са станали знаменитости, а в четвъртата част главният герой, който може да се играе, дори е президент на Съединените щати. Въпреки че първата игра от поредицата не се прие много сериозно, лудостта се увеличи с 200% в четвъртата част. Историята е за извънземно нашествие и светът, който може да се играе, е вид симулация, подобна на Matrix.

Следователно, предвид предишната му работа, се очаква Ф. Гари Грей да базира филма на първите няколко части от поредицата. За филма си Straight Outta Compton той вече се запознава със света на американските улични банди.

Екранна снимка на Saints Row
Екранна снимка на Saints Row

Кой друг участва във филма Saints Row?

Сценарият е написан от Грег Русо. В момента той работи върху римейка на филма Mortal Kombat и е работил по филмите Resident Evil в миналото, така че има опит в правенето на филми, базирани на видео игри. Освен това създателите на игрите Saints Row също участват в проекта.

Идеята за филм Saints Row не е нова. През 2009 г. рапърът 50 Cent обяви, че работи по подобен проект. Не е известно дали 50 Cent участват в продукцията на този филм.

Препоръчано: