Volition разкрива датата на пускане на рестартирането на Saints Row с нов трейлър

Съдържание:

Volition разкрива датата на пускане на рестартирането на Saints Row с нов трейлър
Volition разкрива датата на пускане на рестартирането на Saints Row с нов трейлър
Anonim

Рестартиране, без ремастер или повторно издаване

По-рано този месец XGN вече имаха възможността да присъстват на представянето на Volition, където в допълнение към трейлъра бяха показани обобщение на възможностите и изображения на играта. Разработчиците подчертаха, че новият Saints Row е рестартиране на франчайза: чисто нов и с нов актьорски състав, само със същото име като оригинала. Така че всеки, който мисли за ремастър на първото заглавие на Saints Row по името, ще бъде разочарован.

Не само тези фенове на Saints Row ще трябва да свикнат с него, но и заклетите фенове на превъзходните Saints Row 3 и 4 няма да получат това, на което се надяват. По време на представянето стана ясно, че след странните приключения в Saints Row IV, те са решили да се откажат от тази сюжетна линия. В края на краищата, как можете да градите върху това да бъдете владетел на вселената? Не, със Saints Row Volition се връща към стила на Saints Row 2, включително странните мини игри (като Insurance Fraud, където летите на метри във въздуха, когато бъдете блъснати от кола).

Image
Image

Без Джони Гат, Пиърс и Шони и по-малко грубо?

Когато Saints Row 2 беше използвана като ориентир, когато става въпрос за стил на игра, това заглавие няма да служи като основа за рестартиране по отношение на героите. Любимият актьорски състав от предишните части е заменен от група млади хора, които искат да започнат своя собствен път. Въпреки че: идеята не е да създадете група убийци, а да управлявате коридора като за стартиране! Разбира се, вие не сте единствената група неподходящи, които заразяват Санто Илесо и редовно ще се сблъсквате с другите банди в големия отворен свят; идолите, Маршал и Пантерите.

Справедлив коментар по време на презентацията беше, че на показаните изображения липсваше грубостта, очаквана на Saints Row (удря някого в земята с вибратор, както в предишните части). Един от разработчиците смяташе, че шантавото съдържание на играта все още е високо, но „някои елементи в предишни игри бяха възможни тогава, но вече не“. Оставяме на вас да направите заключение въз основа на това твърдение…

Разбира се, все още е възможно да персонализирате вашия герой, наречен Шефът, според вашите желания. Но дали някои плъзгачи, свързани с „определени части на тялото“, се връщат в играта предвид коментара по-горе, това остава да видим.

Image
Image

Co-op големият фокус

Така че има много промени по отношение на предишните игри от франчайза Saints Row, но поне едно нещо остава: фокусът върху кооперацията. Това, което направи Saints Row 3 и 4 толкова популярни, беше възможността да изследвате странния свят с приятел и да се възхищавате на собствените си герои. Или всъщност винаги се разстройвате, защото и двамата, без да го знаете един от друг, сте избрали голи мускули със светло син цвят на кожата.

Co-op също ще бъде централно място в рестартирането, с „безпроблемно“изживяване като голяма продажна точка. Ако искате да играете парче заедно в нечия кампания, можете. Ако другият човек изведнъж трябва да яде след пет минути, можете просто да напуснете света, без да бъде загубен напредъкът. И за разлика, например, от кооперативна кампания във F1 2021, това няма да ви струва специален слот за запазване.

Между носа и устните, Volition също спомена възможността за съвместна работа между поколения. Така че да играете на PS4 с някой, който има играта на PS5. За компютърните геймъри неочаквано през 2021 г. има само една налична платформа за рестартиране: Epic Store. Дали заглавието ще се появи и в Steam след година (както беше случаят с Metro Exodus), не се казва.

Препоръчано: