Рестартирането на Saints Row е отложено

Съдържание:

Рестартирането на Saints Row е отложено
Рестартирането на Saints Row е отложено
Anonim

По-рано тази година беше обявено рестартирането на Saints Row. Пускането трябваше да бъде през февруари 2022 г., но това вече е отложено. В Twitter се появи съобщение от компанията Volition, която стои зад играта. В съобщението се посочва, че рестартирането на Saints Row вече няма да бъде пуснато на 25 февруари 2022 г., но че изданието е преместено за 23 август 2022 г.

Защо Saints Row беше отложен?

Според съобщението, разработчикът се нуждае от повече време за играта. Разработчиците искат да пуснат най-добрата игра Saints Row в поредицата и компанията не смята, че това е възможно, ако играта трябва да бъде пусната през февруари. Затова Volition реши да отложи играта.

Много игри бяха отложени през последната година. Например, Dying Light 2 наскоро беше отложено, но редица други игри също бяха отложени. Много от тези игри току-що бяха преместени за февруари 2022 г.

Забавянето на играта също може да бъде предимство за Saints Row, играта вече е пусната през август и в момента няма други големи заглавия, които да бъдат пуснати през август. След това играчите имат много по-лесен избор, когато става въпрос за играта, която искат да купят този месец.

Препоръчано: