Нова снимка на менюто на Overwatch 2 показва Battle pass

Съдържание:

Нова снимка на менюто на Overwatch 2 показва Battle pass
Нова снимка на менюто на Overwatch 2 показва Battle pass
Anonim

За да покажете колкото е възможно повече моделите на героите в играта, новият дизайн на менюто на Overwatch 2 е малко по-опростен от преди. Можем да видим това на екранни снимки, забелязани от Attack of the Fanboy. Джейсън Кърби (бивш дизайнер на потребителски интерфейс на Overwatch), сподели екранните снимки, направени по време на фазата на затворено тестване на играта. По случайност на тези екранни снимки има и бутон за Battle Pass. Така че изглежда, че Overwatch ще промени малко своята система за кутия за плячка.

  • Купете Overwatch тук!
Image
Image

Още един боен пропуск

Също така играчите на Overwatch няма да избягат от собствената си система за бойни пропуски, при условие че Blizzard продължи да прилага този потребителски интерфейс. Все още не е известно как ще изглежда бойният пропуск и това вероятно ще остане тайна за известно време. Все още не е ясно дали PvE режимът ще повлияе и на бойния пропуск. Надяваме се, че скоро ще чуем повече за бойния пропуск и PVE режимите.

Дали Blizzard все още е навреме да скочи в тази тенденция ще бъде разкрито, когато Overwatch 2 наистина излезе. Датата на излизане все още не е известна засега.

Препоръчано: