Обявена дата за затворената бета версия на Overwatch 2

Съдържание:

Обявена дата за затворената бета версия на Overwatch 2
Обявена дата за затворената бета версия на Overwatch 2
Anonim

Тези, които са чакали с години да играят Overwatch 2, могат да очакват с нетърпение април. След това ще се проведе първият бета тест на играта. Това е в съответствие със слуховете, че бета е на път. Ще има шанс да играете компютърната версия на играта на 26 април.

Но ако искате да участвате, по-добре не чакайте до 26 април. Това е така, защото е затворена бета версия. Следователно ще трябва да се регистрирате, за да участвате. Все още има шанс да не бъдете поканени. Ако искате да го изпробвате, можете да се регистрирате за бета версията тук.

Бета версията е 5v5 и представя новия герой Sojourn. Промените в съществуващите герои Orisa, Doomfist, Bastion и Sombra също се тестват. По отношение на картите са използвани тези от Overwatch 1, заедно с четири нови. Нов режим на игра, наречен „Push“, също се тества.

Activision Blizzard под атака

Activision Blizzard, разработчикът зад Overwatch, е обект на критики от известно време. Културата на работа е ужасна и служителите са дискриминирани. Изпълнителният директор Боби Котик е в центъра на всички оплаквания.

Всичко това има пряко въздействие върху Overwatch 2. Твърди се, че Kotick е лично отговорен за част от забавянето, тъй като той постави много ненужни проекти на екипите, работещи по тази игра, и след това отново ги отмени. Overwatch 2 изглежда се справя по-добре сега. Цялата компания може да се отърве от Kotick, след като придобиването на Microsoft приключи.

Препоръчано: