Overwatch 2 слага край на Overwatch

Съдържание:

Overwatch 2 слага край на Overwatch
Overwatch 2 слага край на Overwatch
Anonim

Въпреки че Overwatch беше обявен като продължение преди 2 години, доста трудно е да се забележат разликите между продължението и оригиналния Overwatch. Сега, когато Blizzard разкри още една подробност за играта, изглежда, че Overwatch 2 е по-скоро актуализация, отколкото изцяло нова игра.

В Ask Me Anything в Reddit, Арън Келър, режисьорът на Overwatch 2, разкри, че продължението ще замести оригинала. Това означава, че когато Overwatch 2 стартира на 4 октомври, вече няма да можете да играете оригиналната игра.

Няма революция за Overwatch 2

От пуснатите досега кадри от играта на Overwatch 2, играта също не изглежда драстично по-различна от първата част. Например, играчите все още могат да работят със същите герои и същите специални сили. Следователно опитните играчи не трябва да се адаптират напълно наведнъж. Темпото обаче ще се увеличи и игрите ще станат 5v5, вместо 6v6.

С Overwatch 2 Blizzard също може да очаква приток на нови играчи. Вместо оригиналната игра, не е нужно да плащате пълната цена за шутъра. Всъщност Overwatch 2 ще бъде напълно безплатна за игра.

Препоръчано: