Borderlands 2 DLC Tiny Tina's Assault on Dragon Keep ще бъде самостоятелна игра

Съдържание:

Borderlands 2 DLC Tiny Tina's Assault on Dragon Keep ще бъде самостоятелна игра
Borderlands 2 DLC Tiny Tina's Assault on Dragon Keep ще бъде самостоятелна игра
Anonim

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep е DLC за Borderlands 2 и беше издаден през 2013 г. DLC вече беше много популярен по това време, което вече е добра причина да пуснете разширението отделно, но също така пасва идеално на Tiny Tina's Wonderlands.

Игра на Dungeons & Dragons с Tiny Tina

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep е за любимия и луд герой Tiny Tina. В историята тя поема ролята на Bunker Master в приключение в стил Dungeons & Dragons. Като играч вие играете в свят, създаден от Tiny Tina, и срещате замъци, дракони и магически гори.

Разширението се разглежда като важна част от серията Borderlands. DLC щеше да даде на поредицата Borderlands шанса да тръгне в напълно нова посока. Tiny Tina's Assault on Dragon Keep прави някои интересни неща в сравнение с основната история на Borderlands 2.

Randy Pitchford, изпълнителен продуцент на играта, казва, че играта за Tiny Tina's Assault on Dragon Keep е най-впечатляващата игра от поредицата. Той също така казва, че се гордее, че играчите на новата конзола могат да изпитат играта. Самостоятелното DLC ще бъде пуснато не само на PC, Xbox One и PlayStation 4, но и за първи път на конзолите от следващо поколение. Играчите ще могат да играят с разширението отново на 25 март и заглавието ще бъде достъпно за изтегляне безплатно на компютър за ограничен период от време от Epic Games Store!

Препоръчано: