Разопаковане B&O Beoplay Portal

Съдържание:

Разопаковане B&O Beoplay Portal
Разопаковане B&O Beoplay Portal
Anonim

Luuc получава честта да извади B&O Beoplay Portal от кутията и да получи първо изживяване с чисто новите слушалки от Bang & Olufsen. Веднага щом кутията се отвори, слушалките веднага излъчват класа и комфорт. Слушалките се доставят с няколко полезни функции, като контроли на ухото, така че никога да не се налага да търсите правилния бутон, но всичко може да се настрои с кратко натискане на чашката на ухото. Освен това чувате много по-малко, след като поставите слушалките, чашките за уши вече знаят как да потискат звука около вас и веднага щом активното шумопотискане е включено, вие сте напълно погълнати от любимия си сериал, филм, игра или парче музика, без да бъдете обезпокоявани.

Проверете разопаковането на Bang & Olufsen Beoplay Portal по-долу!

Image
Image

Използваемостта е безпрецедентна

След като извадите слушалките и всички аксесоари от кутията, има много ясно и приятно обяснение как точно да свържете и използвате слушалките. Не само това, но има и супер удобно приложение от Bang & Olufsen за незабавно задаване на всички настройки и аудио профили.

В приложението можете също да задавате опции като двойна свързаност, така че да можете да се наслаждавате на собствената си музика, докато контролерът ви се запознава с всички ъгли на стаята чрез игра на FIFA 21.

Спецификации

Всички функции са хубави и хубави, но разбира се спецификациите в крайна сметка определят дали тези слушалки наистина са нещо за вас. По-долу са всички различни спецификации, от които се нуждаете, за да знаете всичко за B&O Beoplay Portal.

Искате ли да вземете слушалките сами сега? Това е възможно, защото слушалките могат да бъдат поръчани през уебсайта на Bang & Olufsen.

Препоръчано: