Ръководството за PlayStation 5 за страхотно оборудване за игри

Съдържание:

Ръководството за PlayStation 5 за страхотно оборудване за игри
Ръководството за PlayStation 5 за страхотно оборудване за игри
Anonim

Конзолите от следващо поколение също означават много ново оборудване за игри от следващо поколение и това не е по-различно в Trust. Вече започнахме да работим с набор от нови аксесоари за PS5. В това ръководство за PlayStation сме изброили пет страхотни аксесоара за PS5 от Trust. Trust е известен със своите достъпни аксесоари за игри. Можем спокойно да кажем, че тази нова екипировка е не само достъпна, но и с добро качество.

GXT 266 4 пакета дръжки за палци

Започваме с GXT 266 4 пакета Thumb Grips. Те може да са малки на ръст, но определено са подобрение за вашите игрови сесии. Те защитават стикове DualSense и осигуряват допълнителен захват за вашите палци.

С дръжките за палци предотвратявате изплъзването на палците си от контролера. Дръжките за палци са ценно допълнение, особено в интензивни игри, където трябва да въртите пръчките дълго време, като състезателни заглавия. При FPS игрите е удобно и след това, защото не можете да изгубите и секунда, за да поставите палеца си отново на стика.

Фактът, че DualSense е защитен с дръжките за палеца, също не е лукс. В крайна сметка при DualShock 4 беше проблем, че гумичките на пръчките се износваха бързо. С тези удобни дръжки за палци няма да имате този проблем.

Image
Image

GXT 748 контролер силиконов ръкав

От дръжките за контролера преминаваме към защитен слой за контролера DualSense. В края на краищата контролерът PS5 е фина технология благодарение на футуристичната хаптична обратна връзка и адаптивните тригери. Разбира се, вие също искате този PS5 контролер да издържи дълго време и да не се счупи.

За да сте сигурни, че предотвратявате драскотини по DualSense, този силиконов калъф е ефективно решение. Освен че предпазва вашия контролер без надраскване, този капак осигурява и по-добро сцепление, когато държите контролера. Допълнително предимство, което идва с това, е, че е по-малко вероятно ръцете ви да се потят от контролера. Проблем, от който някои страдат поради материала на контролера.

Ръкавът също се пере лесно, защото лесно се почиства с кърпа. Разбира се, всички бутони могат да се използват, когато поставите ръкава на контролера. Аксесоарът има за цел да подобри вашето изживяване, а не да ви пречи.

Image
Image

GXT 251 Duo зарядна станция

Когато искате да започнете с PlayStation 5, контролерът, разбира се, никога не трябва да е празен. Откриването, че контролерът трябва да бъде зареден, когато стартирате конзолата, никога не е приятно чувство. Ето защо искате да изберете докинг станция за зареждане възможно най-скоро. Просто поставяте контролера в него и той ще се зарежда автоматично.

Следователно Trust разполага с Duo Charging Dock, така че можете да зареждате не един, а два контролера едновременно. Докинг станцията се предлага с USB-C кабел, където включвате USB-C в докинг станцията и лесно включвате другия край на USB в PS5. След това можете да видите, че докинг станцията зарежда контролерите чрез LED светлина. Единственото условие е да поставите PS5 в режим на покой или да го включите, докато се зарежда, защото в противен случай докинг станцията за зареждане няма да бъде захранвана.

Image
Image

GXT 323W Carus Gaming Headset

Разбира се, добрите слушалки са незаменими, когато играете и затова Trust създаде игралните слушалки Carus. За разлика от конкуренцията, тази слушалка не е атака за вашия портфейл, но е лесна за използване. Например, можете лесно да включите контролера във вашия контролер и можете да започнете веднага.

Лентата за глава, разбира се, е регулируема, докато чашките за уши стоят удобно около ушите ви, вместо да притискат ушите ви. Това прави слушалките удобни, докато контролът на силата на звука също е удобно разположен на чашата за уши. Микрофонът също е гъвкав, така че винаги можете да се консултирате с приятелите си, докато играете.

Image
Image

GXT 258W Fyru USB 4-в-1 стрийминг микрофон

Накрая, има и Fyru USB 4-в-1 стрийминг микрофон. Както подсказва името, този е изключително подходящ за стримери. Просто поставяте микрофона пред себе си и улавяте добре гласа си по време на интензивна сесия в Call of Duty Warzone. Разбира се, кристално чист звук идва през микрофона, така че вашите зрители да чуят добре вашия коментар.

Микрофонът разполага и с четири режима: кардиоиден, двупосочен, стерео и многопосочен. Това ви позволява да използвате микрофона в различни ситуации. Освен това микрофонът е оборудван и с пет режима на LED осветление.

Тази статия е в сътрудничество с Trust.

Препоръчано: