Ревю на безжични слушалки Corsair HS80 RGB - Удобен звуков гигант

Съдържание:

Ревю на безжични слушалки Corsair HS80 RGB - Удобен звуков гигант
Ревю на безжични слушалки Corsair HS80 RGB - Удобен звуков гигант
Anonim

Удобен дизайн с полезност

Да започнем с външния вид на Corsair HS80. Това е купон от момента, в който отворите кутията, защото се сблъсквате лице в лице с красива опаковка, от която слушалката веднага изскача. Почти буквално, тъй като долуподписаният имаше кутията от грешната страна и слушалките почти излетяха.

Самите слушалки имат красив черен дизайн с вграден микрофон и мека, плаваща лента, която лежи на главата ви. Това прави комфорта при носене страхотен и можете да играете с часове, без да изпитвате дразнене или болка. Трябва да кажем едно нещо. За носещите очила сред нас това може да не е най-добрият вариант, тъй като очилата стоят доста плътно между възглавничките за уши. Тези възглавнички за уши изглеждат така, сякаш сте залепили два облака на ушите си.

На лявата обвивка на Corsair HS80 има два бутона, с които можете да контролирате всичко, а именно плъзгач за сила на звука и бутон за захранване. Това е всичко, от което се нуждаете, защото самите слушалки гарантират, че получавате най-добрия звук.

Image
Image

Звук, който ви казвате

Звукът на слушалките Corsair HS80 се усеща сякаш влизате в концертна зала и оркестърът изсвирва първите красиви звуци в стаята. 50-милиметровите неодимови аудио драйвери гарантират, че басите са мощни, ниските тонове танцуват в ушите ви, а средните смесват всичко заедно. Всички без едното да заглушава другото. Ако сравним това с рецепта, всички съставки са перфектно съчетани.

Можете да се наслаждавате на Corsair HS80 по два различни начина, безжично през USB приемника и свързано с USB към USB-C кабел. Когато изберете безжична връзка, можете да се насладите на 24-битов звук с мощност от 48 kHz. Това е повече от достатъчно, за да можете да чувате всички навсякъде в игра на Call of Duty: Warzone и винаги да се наслаждавате на красивата музика и околните звуци в история като Spider Man: Miles Morales. Всъщност, след като използвахте Corsair HS80, изглеждаше, че за първи път чувате звуци, които дори не сте забелязвали досега.

Ако предпочитате да се наслаждавате на безжичните слушалки Corsair HS80 RGB с кабел, можете да се наслаждавате на 24-битов звук с голяма мощност от 96 kHz. Ако свържете това и към компютър, се добавя страхотната функция на Dolby Atmos. За съжаление това може да се използва само на компютър, а не на любимите ви конзоли.

Image
Image

Персонализиране в най-добрия вид

Можете да се насладите на красивите звуци, които се носят от слушалките веднага след изваждането им от кутията, но ако предпочитате да си играете с настройките, това също е възможно. Corsair гарантира, че можете да настроите много сами с HS80. Ако изтеглите съответния софтуер, можете да използвате опитни звукови профили, за да извлечете още повече от вашето звуково изживяване. Ако предпочитате да играете с това сами, можете да направите и това. След това направете своя перфектен баланс между различните тонове. Можете да запишете това в слушалките за по-късна употреба.

Хубаво допълнение е, че можете сами да регулирате RGB осветлението отстрани на слушалките. По подразбиране слушалките светят в бяло, но можете да регулирате това по ваш вкус.

Image
Image

Винаги давайте правилните поръчки

Кое е по-важно, страхотен звук или страхотен микрофон? Вярно, и двете са от решаващо значение за добрите слушалки за игри. За щастие, Corsair HS80 има и двете. Огъвате вградения микрофон надолу, за да го използвате, карайки го да светне и да се включи веднага.

Ако не искате да кажете нищо, просто вдигнете микрофона нагоре и няма да бъдете чути от другите играчи. Това са основните съставки за рецепта за слушалки и Corsair успява да ги поддържа в перфектен баланс.

Гласът ви звучи до колегите ви толкова ясно, колкото първият слънчев лъч в тъмен ден. Нито веднъж не се почувствахме, че трябва да повторим нещо. Можете също така да увеличите силата на звука, така че да се чувате.

Image
Image

Винаги се чувствайте свързани

С Corsair HS80 можете да бъдете на до 18 метра от вашата конзола или компютър, тъй като безжичната връзка е толкова силна, че почти можете да стигнете пеша до местното кафене, за да вземете лате макиато. Corsair HS80 използва SLIPSTREAM. Това е безжична мрежа, която ви позволява да свържете множество устройства заедно, създавайки цялостна екосистема.

Разбира се, има няколко продукта на Corsair, които можете да използвате за това, така че вашите слушалки да паснат перфектно. Можете да направите това на до три устройства едновременно. Слушалките Corsair HS80 са чудесно допълнение към вашата игра и също така пасват чудесно.

Image
Image

Преглед на безжични слушалки Corsair HS80 RGB - стабилно допълнение

Безжичните слушалки Corsair HS80 RGB наистина се отличават с дизайн и звук. Можете да сдвоите тези слушалки с компютър или с PS4 или PS5, като използвате безжичен USB приемник. Жалко е, че Dolby Atmos може да се използва на компютър само ако свържете слушалките с кабел, но ако направите това, пред вас се отваря цял нов свят. Corsair HS80 не е перфектната технология само за тези, които носят очила, тъй като слушалките могат бързо да станат дразнещи.

На цена от 149,99 евро, това са страхотни слушалки, които да имате у дома за всичките си игрални сесии.

Плюсовете и минусите

  • Красив дизайн
  • Добър комфорт при носене
  • Много персонализиране
  • Ясен говор
  • Голям безжичен обхват
  • Не е приятно за носещите очила
  • Само Dolby Atmos на компютър

Препоръчано: