Teufel има приятно за слуха аудио за всеки момент! [Оферти за Черен петък 2021 г.]

Съдържание:

Teufel има приятно за слуха аудио за всеки момент! [Оферти за Черен петък 2021 г.]
Teufel има приятно за слуха аудио за всеки момент! [Оферти за Черен петък 2021 г.]
Anonim

Черен петък, разбира се, е времето всяка година, когато можете да търсите най-добрите сделки. Teufel също предлага много страхотни предложения тази година и очакването започва в началото на тази година. В този списък ние изброяваме най-добрите оферти за вас, така че да не пропуснете нито една оферта на Teufel Черен петък 2021!

Image
Image

Истинско синьо NC

Започваме списъка с удобен чифт слушалки, които са идеални за тези, които са в движение. Real Blue NC са слушалки с bluetooth шумопотискане. Технологията „Hybrid Noise Cancelling“на Teufel гарантира, че светът около вас е тих. Така че няма чатящи хора или ревящи коли, които да пречат на вашите музикални сесии по пътя.

Можете също така да контролирате музиката си много лесно чрез тъчпада на чашата за ухо на Real Blue NC. Докоснете или плъзнете, за да поставите песента си на пауза, да промените силата на звука или да приемете телефонно обаждане. Не е нужно да се притеснявате и за батерията, тъй като с живот на батерията до 30 часа чрез Bluetooth трябва да положите усилия, за да изпразните Real Blue NC.

Image
Image

Ultima 40

Всеки тайно мечтае за собствено домашно кино и с Ultima 40 веднага правите крачка в правилната посока. Този комплект високоговорители Hi-Fi кула без съмнение привлича вниманието във вашата всекидневна.

3-каналната система на Ultima 40 осигурява ясен звук чрез оптимизирано звуково излъчване и пищялка с фазов щепсел. Двата мощни високоговорителя осигуряват много звук в стаята ви без пращене, а двойният бас рефлексен порт предлага добра порция баси.

Hi-fi високоговорителите в кула също могат да бъдат свързани към всеки усилвател или AV приемник, така че Ultima 40 да може да се добави към всяка съществуваща звукова настройка.

Image
Image

Airy True Wireless

Ако намирате слушалките за твърде обемисти и предпочитате да използвате слушалки за слушане на музика, определено трябва да погледнете Airy True Wireless. Тези безжични слушалки имат отличен звук благодарение на линейните HD неодимови драйвери. Освен това поддръжката на Bluetooth 5.0 и AAC гарантира предаване на аудио с качество на CD с минимално забавяне.

Airy True Wireless също са устойчиви на пръски с рейтинг IPX5, така че можете да слушате без притеснение дори по време на дъждовен душ. Тези сесии на слушане могат да продължат до 6 часа, преди да се наложи да презаредите, а калъфът има достатъчно енергия за повече от 25 часа музикално удоволствие.

И можете да държите телефона си в джоба си, защото с удобните сензорни контроли можете да поставяте на пауза, пускате и пропускате музика, без да натискате бутон. Впечатляващ списък от функции за такъв компактен комплект слушалки.

Image
Image

Boomster GO

Големите високоговорители са хубави, но често са твърде обемисти, за да ги използвате в движение. За щастие, Teufel има решение за това с Boomster GO. Този компактен bluetooth високоговорител се предлага в пет весели цвята и предлага енергичен звук в малко тяло.

Мощните драйвери с пълен обхват с два пасивни драйвера за баси на принципа на натискане и дръпване осигуряват плътен звук, дори при висока сила на звука. Поддръжката на bluetooth 5.0 също гарантира, че вашата музика се възпроизвежда с високо качество и без смущения.

Управлението на Boomster GO е супер просто с лесните за използване бутони на високоговорителя и освен да слушате музика, можете също да провеждате телефонни разговори през Bluetooth високоговорителя. С живот на батерията до 10 часа и поддръжка за бързо зареждане никога няма да останете без любимите си мелодии, дори на път.

Image
Image

Rockster Air

Този по-малък брат на Rockster е малко по-удобен и следователно по-лесен за носене. Но можете да организирате също толкова голямо парти с този по-компактен чудовищен високоговорител. Независимо дали става въпрос за малко или голямо парти, винаги имате върхов звук благодарение на обмисления акустичен дизайн на Rockster Air с оптимално звуково излъчване.

Rockster Air е полезен главно поради своята гъвкавост при свързване. В допълнение към Bluetooth връзка, можете също да използвате line-in, instrument-in или master-in. Можете също да свържете втори Rockster Air чрез XLR връзката за още по-пълно стерео изживяване.

Rockster Air е лесен за носене с предоставената каишка за носене и настройката също е детска игра. Поставяте високоговорителя на пода или лесно го завинтвате на статив с помощта на наличните монтажни елементи. Независимо дали искате да организирате парти или да демонстрирате своите музикални таланти, Rockster Air е у дома си на всички пазари.

Image
Image

КЛЕТКА

Teufel не е забравил и геймърите. Игралните слушалки CAGE също са в продажба. Тези слушалки с интегрирана USB звукова карта са аудио продуктът за всеки играч, който иска да изведе играта си на следващото ниво. С поддръжка за компютър, смартфони и игрови конзоли можете да използвате CAGE на всяка платформа, която можете да си представите.

40-милиметровите линейни HD драйвери в наушниците осигуряват приятен звук с дълбок бас при игра, слушане на музика или гледане на вълнуващ филм. Ако искате да отидете още по-далеч, можете да регулирате още повече настройки чрез софтуера Teufel на компютър. Например, CAGE поддържа виртуален съраунд звук и можете да зададете различни звукови профили.

Чашките за уши на CAGE също така разполагат с изключително дебела подложка за максимален комфорт при носене, превръщайки всяка слушателна сесия в удоволствие. Шикозният дизайн от алуминий и стомана допълва цялостната картина и това прави CAGE достойни слушалки за вашата игра.

Image
Image

Rockster Cross

Търсите ли здрав bluetooth високоговорител, който е идеален и за необходимите приключения на открито, тогава Rockster Cross е създаден за вас. Този мощен високоговорител има корпус, който е предназначен за най-лудите метеорологични условия. С рейтинг IPX5 можете да сте сигурни, че може да издържи дъждовен душ, а корпусът също е гъвкав и удароустойчив.

Вътре в този корпус има мощна стерео система с два пищялки, субуфер и два пасивни драйвера за богат и ясен звук. Благодарение на поддръжката на bluetooth atpX, можете да сте сигурни, че вашата поточно предавана музика ще идва през вашия високоговорител с възможно най-високо качество.

С живот на батерията от над 16 часа, можете да запълните дори най-дългите партита със страхотна музика от началото до края, без необходимост от зарядно устройство. Ако един Cross не ви е достатъчен, имате дори възможността да свържете два високоговорителя заедно. Това ще бъде парти, което никога няма да забравите!

Тази статия е в сътрудничество с Teufel.

Препоръчано: