12 Days of Christmas day 12: СПЕЧЕЛЕТЕ Nacon PlayStation пакет на стойност 380 евро

Съдържание:

12 Days of Christmas day 12: СПЕЧЕЛЕТЕ Nacon PlayStation пакет на стойност 380 евро
12 Days of Christmas day 12: СПЕЧЕЛЕТЕ Nacon PlayStation пакет на стойност 380 евро
Anonim

12 дни от Коледа 12: СПЕЧЕЛЕТЕ пакет Nacon PlayStation на стойност 380 евро

Жалко, вече е последният ден от 12-те дни на Коледа. Но не се притеснявайте, ще приключим с гръм и трясък! Днес имаме огромен PlayStation пакет от Nacon за вас. И това не е кой да е пакет, този пакет прави настройката ви за игра завършена!

Започваме с слушалките RIG 500 Pro HC. Тези метални слушалки не само изглеждат много добре, но и осигуряват страхотен звук, който ви позволява да локализирате перфектно опонента си. С тези слушалки можете да се откроите и няма да пропуснете нищо от действието!Тези слушалки са придружени от Revolution Pro Controller 3 за PlayStation 4 или Windows 10. Този контролер има красив дизайн, прекрасен е ръчно и може да се регулира с различни профили.

Но разбира се, столът е този, който открадва шоуто тук. Този мега пакет е завършен с истинско игрално кресло Playstation PCCH-350. Този стол за игри на Playstation съчетава оптимален дизайн със здравина, за да предложи максимален комфорт по време на вашите игрови сесии.

Този красив черен стол за игри с бяло покритие (сякаш Nacon знаеше, че те ще станат цветовете на PS5!) и бяла PlayStation логото се регулира на височина, има удобни подлакътници и е с ергономичен дизайн.

За да обобщим, какво можете да спечелите?

  • a контролер Nacon Revolution Pro 3
  • слушалки RIG 500 Pro
  • PCCH-350 стол за игри за PlayStation

Решихме, че е повече от достойно завършване. Ти просто искаш да спечелиш това!

Image
Image

Как можете да спечелите?

Участието е много лесно и може да стане по два начина: за себе си или за някой друг. Искате ли да се присъедините за себе си? Бъдете проактивни и позитивни на уебсайта. Можете да участвате в наградата, като оставите приятни съобщения под статии или върху реакцията на някой друг. Толкова е просто! Повече, разбира се, е по-добре, но можете да участвате от едно съобщение! Също така коментирайте под тази публикация, за да знаем, че искате да се състезавате за тази награда.

Участвайте за някой друг? Тази промоция ще се появи и във Facebook и Twitter. Ако искате да позволите на някой друг да спечели, моля, споделете публикацията с него, като го тагнете! Кой знае, може да спечелите наградата за някой друг.

Предпочитате да участвате в друго раздаване? Вижте прегледа тук. Можете също да участвате в другите промоции за печалба, но можете да спечелите само веднъж.

Ще обявим победителя в тази промоция тук на сайта тази Коледа. Ние можем да предложим този красив пакет Nacon PlayStation в сътрудничество с Nacon и Triple P Entertainment. Разбира се, бихме искали да им благодарим, че предоставиха тази страхотна награда!

Препоръчано: