Петте най-добри мишки за игри през 2019 г., които ще оглавят класациите

Съдържание:

Петте най-добри мишки за игри през 2019 г., които ще оглавят класациите
Петте най-добри мишки за игри през 2019 г., които ще оглавят класациите
Anonim

В този списък разглеждаме само мишки за игри, които се появиха през 2019 г. Затова ще пренебрегнем силни кандидати като Zowie S1/S2 и Logitech G Pro Wireless. Но не се притеснявайте, тази година се появиха много нови мишки, които заслужават вашето внимание.

5. Final Mouse Ultralight 2

Finalmouse е компания, която няма толкова голямо име като Logitech, Razer или Zowie, защото производителят се фокусира изцяло върху конкурентния компютърен геймър със своите мишки. Това направи Finalmouse известно име в общността на геймърите, които искат да играят на най-високо ниво.

Ultralight 2 е най-новото допълнение към гамата на Finalmouse и най-леката мишка на компанията до момента. Самата компания твърди тегло от 47 грама, но с кабел мишката достига около петдесет грама. Това, разбира се, е само перо и благодарение на гъвкавия кабел за връзка за обувки и крачетата от PTFE, мишката ще се носи над подложката ви за мишка. Finalmouse може да направи теглото толкова ниско поради хващащите окото дупки в мишката.

Размерът също е доста малък и следователно Ultralight 2 няма да е подходящ за всеки. Все пак Finalmouse е взел това предвид и е добавил специални форми от стиропор, които можете да залепите върху мишката, така че Ultralight 2 да заеме точно удобната за вас форма.

Звучи като мечта на състезателен геймър, но сега идва лошата новина: цената. Finalmouse Ultralight 2 първоначално се продаваше за $120 и компанията произвежда своите мишки само в ограничени издания. Така че, ако искате да се докопате до изключително леката мишка, ще трябва да направите своя ход на пазара втора употреба.

Image
Image

4. G-Wolves Skoll

Точно като Finalmouse, G-Wolves също е име, което ще звучи познато на много малко хора. Китайската компания току-що навлезе на пазара със собствените си конкурентни мишки и със Skoll производителят веднага остави силно впечатление.

Много компании правят мишки с изключително ниско тегло, като Ultralight 2, но G-Wolves е един от малкото производители, които са направили ергономична мишка с такова тегло. Това означава, че Skoll е подходящ само за десничари и стои по-естествено от мишка с две ръце, която е симетрична от двете страни.

Мишката има тегло от 66 евро и използва любимата Zowie EC-B форма, но също така третира потребителя със силни спецификации. Например, използва се известният сензор 3360, той също идва с гъвкав кабел и мишката има RGB лента, която можете да регулирате според желанието си.

Цената от 59,90 евро също е привлекателна, но за съжаление Skoll не се предлага в холандските търговци на дребно. Най-добрият вариант за холандците е европейският уеб магазин Max Gaming.

Image
Image

3. Endgame Gear XM1

Познахте: Endgame Gear също е новодошъл на пазара на мишки. Това се отнася за немска компания, която също иска да достави лека мишка с първата си мишка за игри. Забележително е, че Endgame не са избрали логичния път и са поставили дупки навсякъде в корпуса на мишката. И все пак компанията успява да ни изненада с тегло от 70 грама.

Формата на XM1 е невероятна за потребители, които използват ръкохватка. Благодарение на повдигнатия и по-широк гръб, мишката е перфектно притисната в дланта. Добавете към това PTFE крачетата и става удоволствие да движите мишката сама. За съжаление, Endgame избра да използва гумен кабел в стил Zowie вместо гладък кабел с връзки за обувки.

Уникалното предимство на XM1 е уникална, патентована технология. Мишката регистрира щракванията на мишката по-бързо от всяка друга мишка на пазара. Времето за реакция е дори под една милисекунда. Перфектен за състезателни игри, където всяка част от секундата е от значение, като CS: GO.

Endgame Gear XM1 се предлага за 59,90 евро в Alternate.

Image
Image

2. Razer Viper

Един от първите производители, които правят мишки специално за геймърите, беше Razer. Компанията бързо се превърна в име на домакинство с класики като Deathadder и Basilisk. За разлика от това през последните няколко години компанията все повече изостава от конкуренцията, когато става въпрос за мишки, насочени към конкурентния пазар. Това се промени с Razer Viper.

Razer изслуша внимателно общността и го включи в дизайна на Viper. Мишката е хубава и лека с тегло 69 грама, като конкуренцията има гъвкав кабел от плат, добро качество на изработка и топ бутони. Благодарение на гумените страни, мишката няма внезапно да изхвърчи от ръцете ви по време на интензивна игра.

С цена от 89 евро, Razer Viper е малко по-скъп от опциите от Endgame и Skoll, но все още е по-под цената на Ultralight 2.

Image
Image

1. Славен модел O

Glorious е компания, създадена да произвежда достъпни, но висококачествени периферни устройства за компютърни геймъри. Те имат клавиатури, подложки за мишка и бънджи за мишка в гамата си, но доскоро мишка за игри все още липсваше.

Производителят всъщност следеше отблизо пазара и забеляза популярността на някои тенденции: ниско тегло, PTFE крачета за резервни части и изключително гъвкави паракорди, които да заменят твърдите стандартни кабели. Сега, след като Glorious пусна първата си мишка, тя веднага е директен хит.

Познатите дупки се завръщат в Model O, давайки на мишката тегло от 67 грама за матовата версия и 68 грама за лъскавата версия. В долната част се натъкваме на четири PTFE крака и, разбира се, имаме работа и с кабел за връзка за обувки. За да го завършите, RGB лента минава около мишката, за да й придаде личен цвят.

Геймърската мишка Glorious също струва само 52,90 евро за матовата версия и 58,20 евро за лъскавата версия. Геймърите с малки ръце също могат да изберат по-малкия модел O-, който тежи само 58 грама и има същата цена.

Препоръчано: