Изтеклия трейлър на GTA 6 очевидно е фалшив

Съдържание:

Изтеклия трейлър на GTA 6 очевидно е фалшив
Изтеклия трейлър на GTA 6 очевидно е фалшив
Anonim

Изтекъл трейлър на GTA 6 беше споделен чрез @NEWSLEAKSGTAS в Twitter. Изображенията са онлайн, но никъде не могат да бъдат намерени, освен една екранна снимка. Следователно изтеклите изображения от Grand Theft Auto 6 могат веднага да бъдат обозначени като фалшиви.

Има няколко начина да разпознаете това. Че това е талант на Photoshop е ясно, защото видеото е обединено със страницата на YouTube на Rockstar Games. Препинателните знаци на заглавието, дадено на видеоклипа, просто не отговарят на Rockstar Games и екранът, показан на екранната снимка, е фалшив.

Играта щеше да получи оценка от ESRB. Тези видове оценки получават игра само малко преди пускането й, когато е ясно, че всички аспекти на играта са коригирани. Следователно първото разкриване на GTA 5 през 2011 г. включваше различен екран от ESRB, който по-късно беше използван за първия трейлър на Red Dead Redemption 2.

Image
Image

Трейлърът на GTA 6 е фалшив, но има изтекли подробности

Това, че изтеклия трейлър на GTA 6 е фалшив, ще бъде разочарование за мнозина. За щастие има повод за радост. Преди няколко седмици, например, изтекоха нови подробности за GTA 6. Периодът на пускане също изглежда е изтекъл.

Популярна тема