„Rockstar се фокусира изцяло върху GTA 6“

Съдържание:

„Rockstar се фокусира изцяло върху GTA 6“
„Rockstar се фокусира изцяло върху GTA 6“
Anonim

По-рано тази седмица вътрешен човек Tez2 заяви, че Rockstar е отложил ремастерите на GTA 4 и Red Dead Redemption. Според него това има общо с лошото приемане на GTA The Trilogy - The Definitive Edition. Източниците на Kotaku сега също твърдят това: целият фокус на Rockstar сега е върху GTA 6.

Според Котаку, Rockstar наистина са обмисляли да направят ремастър на Red Dead Redemption, приблизително по същото време, когато изтече съществуването на ремастъра на GTA Trilogy. След катастрофалното издаване на тази колекция, Rockstar щеше да отложи всички римейкове. Компанията се надява, че феновете „напълно забравят“GTA Trilogy, докато самата тя работи усилено върху GTA 6.

Да пуснете ремастерите на GTA 4 и Red Dead Redemption напълно извън пистата?

Само защото не се работи по него в момента, не означава, че никога няма да има преработки на GTA 4 или Red Dead Redemption. Според Kotaku, те все още могат да бъдат направени, но само след появата на GTA 6. Според последните слухове това няма да се случи до 2024 г. или дори 2025 г.

Това, разбира се, може да се промени с тази нова разработка. Това, че ремастерите са се озовали на рафта, може да е разочароващо за феновете на GTA 4 и Red Dead Redemption, но може да бъде положително развитие за GTA 6. Развитието на това вече ще върви добре и с повече работна сила изданието може в крайна сметка да бъде малко по-близо.

Популярна тема