Изтекли подробности за GTA 6 показват настройка и издание

Съдържание:

Изтекли подробности за GTA 6 показват настройка и издание
Изтекли подробности за GTA 6 показват настройка и издание
Anonim

Излизането на GTA 6 е планирано за 2024 г. Според новото изтичане на информация от добре познатия вътрешен човек на Rockstar Games. В комбинация с датата на пускане на пазара, Matheusvictorbr също така съобщава всякакви подробности за историята. Не са дадени действителни спойлери, само схема на това къде се развива историята и каква трябва да бъде общата нишка.

GTA 6 се върти около близнаци, които са разделени след шокиращо събитие в детството им. Около двадесет години по-късно двамата се срещат отново, но двамата са от различни страни на правната система. Твърди се, че мъжът работи за правителствена агенция, наречена Агенцията за борба с наркотиците (DEA). Сестра му, от друга страна, би избрала картела и би искала да отмъсти на картела по този път.

  • Прочетете също: GTA 6 не е през 80-те години?

Братът и сестрата загубиха родителите си от картела, когато бяха млади. Поради тази причина близнаците искат отмъщение, но начинът в историята на GTA 6 очевидно се различава значително. Все още не е ясно дали и двата героя могат да се играят. Знаем настройките на GTA благодарение на новото изтичане на информация.

Image
Image

Настройките на GTA 6 също са ясни благодарение на изтичането на информация

GTA 6 трябва да се развива на различни места. Carcer City, Куба, Колумбия и базираният в Маями Vice City ще бъдат част от новата игра. Carcer City може да е познат на феновете на заглавията на Rockstar Games от друго заглавие: Manhunt.

Накрая, разбира се, остава да се види до каква степен вътрешният човек е прав. Удивително е, че Matheusvictorbr твърдо отрича други изтичания, като изтичането на Project Americas. С това добре известният вътрешен човек на Rockstar Games напълно противодейства на изтичане на информация, появило се преди няколко години. Журналистът Том Хендерсън също се присъедини към развенчаването на изтичането на Project Americas.

Популярна тема