Изненада: Sony също обявява игрите PS Plus Extra и PS Plus Premium

Съдържание:

Изненада: Sony също обявява игрите PS Plus Extra и PS Plus Premium
Изненада: Sony също обявява игрите PS Plus Extra и PS Plus Premium
Anonim

Sony изненада абонатите на PS Plus днес. Те не само обявиха гамата за PS Plus Essential, но вече бяха обявени предстоящите игри, които ще излязат за PS Plus Extra и PS Plus Premium. Стана хубав списък!

Списъкът с безплатни игри за PS Plus Extra и Premium се оглавява от играта Deathloop за PS5 от създателите на Dishonored. Двама съперничещи убийци са хванати заедно във времеви цикъл на остров Блекриф и трябва да продължат да повтарят цикъла, докато един от тях не успее да убие осем цели, преди цикълът да се рестартира.

Deathloop е придружен от още една игра Assassin's Creed. Този път е ред на Assassin's Creed Origins, в който асасините и тамплиерите се състезават един срещу друг в древен Египет. Ubisoft е добре представен, между другото с Watch Dogs 2. Другите игри са Dragonball Xenoverse 2, Spiritfarer, Chicory, Monster Energy Supercross 5, Alax Kidd in Miracle World DX, Rabbids Invasion The Interactive TV Show, Rayman Legends и Scott Pilgrim vs The Свят. За разлика от миналия месец, можем да очакваме с нетърпение и истински PS Classics този месец. Този месец ще бъде наличен:

Image
Image

PS Plus Extra безплатен пробен период

Все още ли не сте сигурни дали трябва да вземете PS Plus Extra или Premium? Вече можете да изпробвате абонамента безплатно, когато се регистрирате за пробен абонамент за PlayStation Plus през PlayStation Store.

Безплатният пробен период е валиден една седмица, преди Sony да изтегли пари от сметката ви. Така че, ако анулирате абонамента си преди това време - в случай че смятате, че PS Plus Extra или Premium не си струва парите - тогава не е нужно да плащате нищо.

Популярна тема