Безплатни PS Plus Essential игри за септември официално обявени

Съдържание:

Безплатни PS Plus Essential игри за септември официално обявени
Безплатни PS Plus Essential игри за септември официално обявени
Anonim

Почти е нов месец и е време за обявяването на новите безплатни игри за PS Plus. Също този месец абонатите на PS Plus могат да поискат още три игри безплатно за PS4 и PS5.

Sony винаги обявява състава за новия месец на PS Plus в сряда преди първия вторник от месеца, така че този месец се пада в последния ден на август. Почти се превръща в традиция, но възможният състав изтече отново този месец, но винаги е вълнуващо дали това изтичане е правилно.

Изтичането на информация от този месец дойде от стар познат: Както обикновено се случва в наши дни, потребителят на Dealabs billbill kun излезе с възможната гама точно преди самата Sony. Сега Sony също обяви игрите за PS Plus Essential за следващия месец

Безплатни PS Plus игри септември 2022 г

Също този месец билбил кун се оказа прав, съставът съвпада добре с прогнозата му. Това означава, че можем да започнем със следните игри от следващия вторник: До 5 юли PS Plus игрите от май все още могат да бъдат оценявани:

  • Need for Speed Heat

  • Tum
  • Granblue Fantasy: Versus Не забравяйте да поискате този, дори ако все още не сте успели да се сдобиете с PS5!

До вторник, 6 септември, безплатните игри за този месец все още могат да бъдат заявени. Това бяха:

Нови игри се добавят всеки месец и са безплатни за изтегляне за абонати на PS Plus. Игрите не са собственост на потребителя, но ще могат да се играят, докато имате абонамент за PS Plus.

За да можете да ги играете след септември, не е нужно да изтегляте игрите, достатъчно е да ги заявите преди края на септември. От този момент нататък те ще бъдат във вашата библиотека на PS Plus, докато е активен вашият абонамент за PS Plus Essential или по-нова версия и винаги можете да ги изтеглите и възпроизведете.

Популярна тема