10 Съвети за подаръци на Sinterklaas 2016

Съдържание:

10 Съвети за подаръци на Sinterklaas 2016
10 Съвети за подаръци на Sinterklaas 2016
Anonim

5 Декември наближава и е време да разберете какво искате от светеца. Има толкова много готини неща, от които да избирате, но какво трябва да попитате? Специално за съмняващите се имаме 10 страхотни съвета за най-добрия подарък на Sinterklaas!

10. VR очила за вашия смартфон

Виртуалната реалност става все по-популярна и се развива все по-добре. За феновете на VR или хората, които никога преди не са слагали VR очила, VR очилата за вашия мобилен телефон са добър начин да се насладите на VR.

Свързването на очилата обикновено не е толкова трудно, изтегляте VR приложение на мобилния си телефон и го стартирате. След това поставяте мобилния си телефон в VR очилата, слагате очилата и можете да започнете веднага!

Очилата за VR се предлагат в много различни форми и размери. Ценовите диапазони също са много различни. Например вече можете да закупите Google Cardboard на bol.com за около десет евро. Ако искате по-добро VR изживяване, има и други алтернативи на по-висока цена.

9. Халат за баня Sons of Anarchy

Ако сте фен на халатите за баня или Sons of Anarchy, този халат е задължителен. Халатът е изцяло в стила на сериала Sons of Anarchy. Заедно с логото на заден план и текстовете на ръкавите, вие сте част от известния мотоциклетен клуб в собствения си дом.

Халатът Sons of Anarchy се предлага за 49,99 евро.

8. Пакет от поредица

Има много различни сериали, които са много популярни в наши дни и със сигурност ще има сериал, който бихте искали да видите. Пакет от серия е идеален, ако искате да гледате серия последователно. Има пакети от един сезон, но има и пълни пакети за всички сезони на даден сериал!

Цялата поредица от Game of Thrones се предлага за 120 евро на Blu-ray. Други популярни сериали, които можете да закупите като пакет, включват Gotham, Narcos и The Walking Dead.

7. Слушалки

Слушалките са едно от нещата, които могат да направят вашето игрово изживяване много по-добро, така че идеален коледен подарък! Няма нищо по-добро от това да вземете слушалки, които в повечето случаи можете да използвате веднага, за да играете. В днешно време има безброй различни слушалки с различни ценови категории, за щастие ние от XGN прегледахме голям брой слушалки.

Цените на слушалките варират много. Зависи дали слушалките са за конзола или компютър. Освен това е важно също дали слушалките са безжични и какъв вид звукова карта има в тях.

6. Apple Magic Mouse 2

Apple Magic Mouse 2 е нов продукт от Apple, който изглежда различно от повечето мишки. Мишката е безжична, акумулаторна, мултитъч и няма бутони. Ако притежавате Mac и търсите нова мишка, Apple Magic Mouse 2 е възможност за ново изживяване.

Мишката Apple Magic Mouse 2 се предлага за 86,90 евро.

5. Втори монитор

Идеален за подарък на Sinterklaas е втори монитор. Можете да играете игри на цял екран с втори монитор и например да включите видеоклип в YouTube на другия си монитор. След като свикнете с втори монитор, ще разберете, че никога повече няма да искате да останете без него.

Бързата проверка на нещо, докато играете или работите по проекти с двойни екрани, е наистина идеална. Край на половин раздели!

Мониторите, точно като слушалките, се предлагат във всички различни форми и размери. Единият монитор е по-голям от другия и също има различни цени. В XGN също прегледахме редица монитори, за да ви помогнем да направите правилния избор.

4. SSD

SSD със сигурност е чудесен подарък от Sinterklaas, ако компютърът ви не е толкова бърз. SSD е устройство, което прави вашия компютър значително по-бърз. Край на чакането програмата най-накрая да се стартира, със SSD става много по-бързо. Следователно SSD е подходящ за по-бърза работа на компютър.

SSD устройствата са точно като нормалните устройства в различни форми и размери. Изборът зависи от размера на капацитета, който искате на вашия SSD. Например SSD от 275 GB струва 82,99 евро на bol.com.

3. Razer Deathadder Chroma

Razer Deathadder Chroma е мишка, която е идеална за използване. Стои удобно в ръката, няма много излишни бутони и има приятен дизайн. Мишката не е абсурдно скъпа, което я прави страхотен подарък за Sinterklaas.

Razer Deathadder Chroma се продава в Mediamarkt за 69,99 евро.

2. Игри

Разбира се, идеалният подарък е игра. Игри се предлагат постоянно и дори игра, която току-що е пусната, е страхотен подарък за Sinterklaas. Наскоро бяха пуснати страхотни игри, които всъщност трябва да играете.

Игри като Battlefield 1, FIFA 17 и Dishonered 2 са наскоро пуснати игри, които можете да вземете между 50 и 60 евро. Освен това всеки ден има безброй разпродажби, които определено трябва да разгледате, Gears of War 4 например има висока отстъпка в bol.com.

1. Карти за подаръци

Ако след всички съвети все още не знаете какво да поискате за Sinterklaas, просто вземете карта за подарък! С подаръчните карти можете сами да решите за какво искате да ги използвате. Може би вашият абонамент за Playstation Plus е на път да изтече или предпочитате да изчакате, докато дадена игра бъде пусната в продажба в магазина на Steam. Няма значение с карта за подарък, можете да решите всичко сами.

Подаръчните карти обикновено варират между 10 и 50 евро.

Популярна тема