XGN пожелава на всички Весела Коледа

Съдържание:

XGN пожелава на всички Весела Коледа
XGN пожелава на всички Весела Коледа
Anonim

От името на цялата редакция на XGN Ви пожелаваме възможно най-приятната, най-уютната, най-вкусната, най-прекрасната Коледа, От събота вечер можете да се тъпчете без срам с вкусна храна, наваксвайте семейство, което не сте виждали от миналата Коледа и, разбира се, Коледа е и за подаръци.

Весела Коледа има подаръци, разбира се

Защото Коледа е идеалният празник да поглезите любимите си хора с красив подарък или да поставите нещо красиво в списъка си с желания за Коледа.

Но какво ще направят самите редактори на XGN? Ще подаряваме ли нещо или се надяват Дядо Коледа да ги зарадва със страхотен подарък?

Rox

Какво ще подаря на приятеля си, разбира се няма да кажа. Тогава той ще го прочете по-късно хаха. Случайно вчера си поръчах нещо. Мисля, че ме забрави между другото, хаха. Но аз харесвам подаръци. Нищо по-хубаво, когато някой ви изненада с нещо, което харесвате, нали?

Ще се радвам на нещо романтично или забавна игра. И в продължение на месеци наистина исках да прочета книгата на Яри Литманен. Въпреки че трябва да призная, че почти не чета. Вие сте геймър, нали? хаха!

Рамон

Моята Коледа не е нищо особено. Знаете ли филма Сам вкъщи? Точно това важи и за мен по Коледа, затова се надявам на мир и любов в целия свят! В края на краищата това е най-добрият подарък, който можете да си пожелаете, нали?

И о, да, винаги давам новогодишни билети и разпределям шансовете си да събера дял от печалбите!

Дейв

Наистина не правим много по Коледа, така че основно се надявам на бяла Коледа и тайно малък подарък от Дядо Коледа (съвет: все още нямам Mafia 3 и Watch Dogs 2). Бях много сладък тази година…

Ричард

Вкъщи не правим подаръци на Коледа, така че не очаквам да има нещо под нашата елха с моето име върху него. Внуците винаги получават нещо от бабите и дядовците, така че това обикновено важи за страхотен пакет игри или нещо в този дух. Тази година най-вероятно ще купя Dishonored 2 за това.

Юлий

Поради ограничения във времето семейството ми единодушно реши да отложи даването на подаръци за Нова година. За съжаление трябва да изчакам още малко, докато мога да получа всички Steam карти за подарък. Тази Коледа искам да ям много и да съм със семейството си, защото можете да се забавлявате и без подаръци, разбира се!

Дирк

Често не мисля много за това, което се надявам да получа за Коледа. Главно защото майка ми е много лоша в криенето на подаръци, така че обикновено знам няколко дни предварително. Тази година е леко.

Това, което искам да подаря за Коледа, така или иначе е подарък на майка ми. Просто съм много зле в измислянето на подаръци. Ето защо това винаги е изненада за нея, защото аз още не знам.

Jelle

Коледа винаги е страхотно време за подаряване, но, разбира се, бихме предпочели да получаваме подаръци. Надявам се тази година да намеря хубава игра под елхата вместо топли чорапи или коледен пуловер. Тази година поне пуснах достатъчно фини намеци, да се надяваме, че съобщението е разбрано…

Фил

Тази година все още имам някои игри в списъка си с желания. Хубав шутър като Battlefield 1 или Infinite Warfare, разбира се, винаги е забавен. Но тази година някак си се влюбих в Dishonored 2, така че изобщо нямам нищо против Емили и Корво под елхата. (Четеш ли заедно, Дядо Коледа?)

Но аз предпочитам да играя за Дядо Коледа. Майка ми получава прекрасен аромат и куп цветя, а аз давам на приятелката ми златна гривна, която струва малко повече пари (да се чете: 400 евро). Така че мога само да се надявам Дядо Коледа да ме награди с добра игра, защото портфейлът ми е празен засега поради тази празнична лудница.

Коя игра, конзола, притурка, филм или нещо подобно се надявате да получите от Дядо Коледа тази година? Кажете ни в коментарите.

Популярна тема